Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το 3ο Florina Football Cup του ΠΑΣ Πήγασος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά «3ο Florina Football Cup» που διοργάνωσε ο «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» με συνδιοργανωτή τον Δήμο Φλώρινας στις 6 και 7 Ιουνίου 2014. 

Στις 6-6-2014 έγινε η έναρξη του «3ου FLORINA FOOTBALL CUP». Τουρνουά ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών (γεννηθέντων από 1999-2008) .
Στο πλαίσιο του Τουρνουά συμμετείχαν ποδοσφαιρικές ομάδες (Ακαδημίες) από άλλες περιοχές της χώρας ενώ ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό. Οι μικροί αυτοί ποδοσφαιριστές συνοδεύονταν από γονείς και φίλους του αθλήματος οι οποίοι αγωνίστηκαν στους χώρους του Δ.Α.Κ Φλώρινας.
Συμμετοχή μεγάλη υπήρξε και από ομάδες της πόλης της Φλώρινας και της ευρύτερη περιοχής της.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δ.Α.Κ Φλώρινας κατά τις ημέρες Παρασκευή και Σαββάτο, πραγματοποιήθηκαν 40 ποδοσφαιρικοί αγώνες διεθνών προδιαγραφών (γήπεδα, διαιτητές, ιατρική κάλυψη ,κανονισμοί πεδιάς σύμφωνα με την εγκύκλιο της Ε.Π.Ο και της U.E.F.A. και συμμετείχαν σε αυτούς 270 μικροί και ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές.
Κατά γενική ομολογία η Διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου καλά οργανωμένη τόσο στη φιλοξενία όσο και στο αγωνιστικό μέρος.
Με την ευκαιρία του Τουρνουά συντηρήθηκαν και βελτιώθηκαν οι αγωνιστικοί και οι αύλιοι χώροι του Δ.Α.Κ., αποκτήθηκε εμπειρία για τη συνέχιση και την καθιέρωση του «FLORINA FOOTBALL CUP» σε θεσμό που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στη σωστή και άρτια αυτή διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και την Ελληνική ομάδα διάσωσης Φλώρινας που βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση του «3ου FLORINA FOOTBALL CUP».
Ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή Δήμο Φλώρινας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν το «3ο FLORINA FOOTBALL CUP» του «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου