Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο του Τρυφωνόπουλου Γεώργιου

Συνδημότισσες και συνδημότες,


Σας ευχαριστώ καταρχάς για την στήριξη και την προτίμηση σας στον συνδυασμό
με «Με συνέπεια και στο αύριο» και στο Κώστα Θεοδωρίδη, που με την ψήφο σας αναδείξατε τον συνδυασμό στην διακυβέρνηση του Δήμου και τον Κώστα Θεοδωρίδη νέο δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Επιπλέον, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, σε τοπικό επίπεδο όλους εκείνους, οι οποίοι με στήριξαν και με την ψήφο τους με ανέδειξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού στην Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου. Το βάρος των ευθυνών που φέρει αυτή η εντολή είναι πολύ μεγάλο και δεσμεύομαι να αναλώσω όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στην νέα αυτή θέση.
Από την 26η Μαΐου αποτελεί παρελθόν η προεκλογική περίοδος και πλέον όλοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε την μάχη για ένα καλύτερο αύριον για την περιοχή μας. Μέσα από τις συνθέσεις και τις αντιθέσεις μα πάνω και πέρα απ’ όλα το συμφέρον του τόπο μας. Είμαι έτοιμος προσωπικά να δεχτώ κάθε πρόταση που θα πάει το Αμύνταιο μας ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά και να ακούσω την κριτική που θα με βοηθήσει να διορθώσω λάθη και παραλείψεις.
Πάντοτε, η αδυναμία του ενός συμπληρώνεται με την δύναμη των πολλών. Όλοι μαζί λοιπόν ας φέρουμε το Αμύνταιο και γενικότερα  τον Δήμο μας στην θέση που του αξίζει!

Με εκτίμηση,
Τρυφωνόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου