Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή

Συγχαρητήρια επιστολή
Έπειτα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και την εκλογή του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα συγχαρητήρια στο νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Εύχεται η θητεία του να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές του να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων και οι υπάλληλοι, με τους οποίους θα συνεργαστεί την επόμενη πενταετία, θα στηρίξει το νέο Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει τις προσπάθειές τους για μία σύγχρονη, αποδοτική, φιλική και εξυπηρετική προς τον πολίτη διοίκηση.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο Σύλλογος υπενθυμίζει τη δέσμευση του νέου Περιφερειάρχη προς το Δ.Σ. του Συλλόγου, έπειτα από συνάντηση ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (υποστελέχωση υπηρεσιών, αξιοκρατική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και αξιοκρατική επιλογή υπαλλήλων σε θέσεις ευθύνης, αξιολόγηση υπαλλήλων σύμφωνα με τις παράνομες και αντισυνταγματικές ρυθμίσεις του ν. 4250/2014, δημιουργία ενός σύγχρονου οργανογράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες της Περιφέρειας) μαζί του, ότι θα βρεθεί δίπλα στους υπαλλήλους και στις προσπάθειές τους και θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες για να παγώσει το θέμα της αξιολόγησης.
Τέλος, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Δακή, με τον οποίο προσπάθησε να συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε ένα πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχε στην προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του και του εύχεται καλή πορεία στους νέους δρόμους που θα ακολουθήσει και ευόδωση των στόχων του.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καραθανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου