Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών
Η ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών θα συνδιοργανώσει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών για το 2014.

Ο Ολυμπιονίκης και προέδρος της ΕΑΟΒ Πύρρος Δήμας στη συνάντηση που είχε χθες, στη φιλόξενη πόλη της Φλώρινας, με την απερχόμενη, αλλά και τη νέα Διοίκηση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τον Δήμαρχο Φλώρινας αποφάσισαν την συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος στις 4-5-6 Ιουλίου.
Πιο συγκεκριμένα θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών, Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την ΔΕΗ Α.Ε. η ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών βρίσκεται, με τις διοργανώσεις αυτές, στις ενεργειακές περιοχές της χώρας, κάτι που περιλαμβάνεται στους στόχους της συνεργασίας με την ΔΕΗ.
«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί η περιφέρεια αγκαλιάζει το άθλημα της Αρσης Βαρών. Στόχος μας είναι η αποκέντρωση του αθλήματος και να πάμε μεγάλες μας διοργανώσεις σε ευαίσθητες ενεργειακά περιοχές. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας, για άλλη μία φορά, αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν μαζί μας, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Αρση Βαρών.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αυτή την κίνηση, αγκάλιασε το άθλημά μας και μας βοηθάει, στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία που βιώνει ο τόπος, όχι απλά να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά να βγούμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε την μεγάλη ιστορία του αθλήματος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Ηλιάδη, τον νεοεκλεχθέντα κ. Στέφανο Μπίρο, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, για την πολύτιμη συμβολή τους» δήλωσε ο Πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας

Πηγή: sportsland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου