Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Φλώρινα: Κίνδυνος στις διαβάσεις του ΟΣΕ - Μεσονησίου και Αρμενοχωρίου.



Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή εκατοντάδων διερχόμενων οδηγών στις αφύλακτες ισόπεδες διαβάσεις του ΟΣΕ στις τοπικές κοινότητες Μεσονησίου και Αρμενοχωρίου, τι μέτρα σκοπεύει να λάβει η αρμόδια αρχή για να είναι ασφαλές το πέρασμα των οδηγών από τις γραμμές του ΟΣΕ, υπάρχει πρόγραμμα να τοποθετηθούν αυτόματες μπάρες;

Σε υψηλό  κίνδυνο ατυχήματος δεν είναι  μόνο οι διερχόμενοι με τα οχήματα τους, αλλά  και οι επιβάτες των  αμαξοστοιχιών που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα και αντίστροφα.
Δεν γνωρίζω αν η διοίκηση του  ΟΣΕ έχει  έλλειψη ενδιαφέροντος ή οικονομικό πρόβλημα, γνωρίζω όμως την επικινδυνότητα της κατάστασης, οι επιβάτες και ο μηχανοδηγός  πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους κάθε φορά που περνάνε τις δυο ισόπεδες διαβάσεις.
Οι οδηγοί που περνάν με τα οχήματά τους τις διαβάσεις έχουν κακή ορατότητα εξ αιτίας δένδρων και δυσμορφίας του περάσματος, έτσι θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και ταυτόχρονα των επιβατών της αμαξοστοιχίας.
Είναι βέβαιο ότι η σχεδόν ανύπαρκτη ρύθμιση της κυκλοφορίας των τρένων έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση επικινδυνότητας.
Αν και ο  σιδηρόδρομος είναι το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο η διοίκηση του ΟΣΕ κάνει ότι μπορεί να το αλλάξει, προσπαθούν με την απαξίωση του σιδηροδρόμου  να αποδείξουν το αντίθετο στην κοινή γνώμη και να ανατρέψουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου