Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Ετοιμότητα Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή προτάσεων στα Μέτρα 321 και 322 του Άξονα 3, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων»

                          

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση:       Περιοχή Ζ.Ε.Π.
Ταχ. Κωδ.:         50 100 Κοζάνη
Πληροφορίες:  
Τηλέφωνο:        2461052610










 Κοζάνη, 21-10-2014


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
προς ΜΜΕ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης σας καλεί στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Ετοιμότητα Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή προτάσεων στα Μέτρα 321 και 322 του Άξονα 3, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, του 2ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή Ζ.Ε.Π. Κοζάνης), την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014  και ώρα 12.30 μ.μ..

Στην παραπάνω συνάντηση, θα αναλυθούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, αξιολόγησης και ένταξης τους καθώς και η επιλεξιμότητα έργων, η παρακολούθηση της πορείας υλοποίησής τους και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία που διέπει την εφαρμογή των Προγραμμάτων και Δράσεων της 4ης προγραμματικής περιόδου για την Αγροτική Ανάπτυξη.
Εισηγητής θα είναι ο κ. Χρήστος Απατσίδης Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής – Μονάδα Β3 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.





                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου