Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Καστοριάς: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα.




Η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014. Η λιτή τελετή έλαβε χώρα στο μνημείο του Παύλου Μελά δίπλα από το εκκλησάκι των Ταξιαρχών στη Μητρόπολη Καστοριάς, όπου βρίσκεται θαμμένο το σώμα του Ήρωα και την παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες.

Ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον Παύλο Μελά, στη σημασία του ένοπλου αγώνα του για την υπόθεση της Μακεδονίας και στις συνθήκες θανάτου του στην ορεινή κοινότητα Στάτιστα (τώρα Μελάς) της Καστοριάς.


Παρόντες στην εκδήλωση της Τ.Ο. Καστοριάς ήταν ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης ο οποίος εκπροσώπησε την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στον Μακεδονικό Αγώνα και στις θυσίες των αγωνιστών για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας. Έγινε αναφορά στις σημερινές συνθήκες για το Μακεδονικό ζήτημα, στις αξιώσεις των σκοπιανών και των διεθνών προστατών τους καθώς και στον αγώνα της Χρυσής Αυγής μέσα και έξω από την Ελλάδα για την ονομασία του κρατιδίου και τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας.
Οι ομιλίες των συναγωνιστών ολοκληρώθηκαν με την αναφορά στις πολιτικές διώξεις φρονήματος του καθεστώτος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και τον ανελέητο πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Χρυσή Αυγή. Καθημερινά, με τις συνεχείς δράσεις μας σε όλη τη Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα τους αποδεικνύουμε ότι οι Έλληνες Πατριώτες δεν λυγίζουν, δεν συμβιβάζονται και αγωνίζονται για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Παρών στην εκδήλωση για τον Παύλο Μελά ήταν και ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστής Νομικός Κωνσταντίνος ο οποίος έκανε σύντομο χαιρετισμό.


Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου