Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά: Καλλιέργεια, Μεταποίηση, Διασφάλιση Ποιότητας & Προστιθέμενη Αξία



Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης έγινε ενημερωτική συνάντηση όλων των υπευθύνων των Πυρήνων δράσης Κοζάνης της Χρυσής Αυγής.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων συντόνισε συζήτηση σχετικά με τρέχοντα τοπικά θέματα επικαιρότητας όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν σε πόλεις και κοινότητες του ν. Κοζάνης και η Χρυσή Αυγή θα τα προωθήσει με ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Μακεδονία, συναγωνιστής Κουρκούτας Νικόλαος έκανε σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις παρεμβάσεις μας στα Περιφερειακά Συμβούλια και δεσμεύτηκε ότι τα τοπικά ζητήματα που χρήζουν της προσοχής της Περιφέρειας θα προωθηθούν από την Ελληνική Αυγή στα προσεχή συμβούλια.

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στην Ελληνική Βουλή και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και αναδεικνύει τα προβλήματα του νομού Κοζάνης προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου