Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ομιλίες με θέμα "αριστερά και τρομοκρατία" στις Τ.Ο. Κοζάνης και Καστοριάς.


Ομιλίες με κεντρικό θέμα "Αριστερά και τρομοκρατία" πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Κοζάνης και Καστοριάς.


Η Χρυσή Αυγή ήταν πάντα στόχος των γνωστών "αγνώστων" αριστερών τρομοκρατών και "αντι-εξουσιαστών" από την ημέρα της ίδρυσης της ως ένα πραγματικά Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Οι επιθέσεις σε γραφεία και συγκεντρώσεις μας είναι δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε γραφεία και τοπικές οργανώσεις και η κόκκινη τρομοκρατία - σε συνεργασία με το "βαθύ" παρακράτος - με συνεχή χτυπήματα επιδιώκουν να λυγίσουν το φρόνημα μας.

Η 1η Νοεμβρίου 2013, ημέρα της στυγερής και άνανδρης δολοφονίας των δύο Ελληνόπουλων, του Μάνου και του Γιώργου, και του σοβαρού τραυματισμού του Αλέξανδρου Γέροντα, θα σημαδέψει ανεξίτηλα τον αγώνα μας και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πάντα. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του εγκλήματος δεν έχουν βρεθεί έως σήμερα να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη. Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει πραγματική βούληση από τους αρμόδιους σε πολιτικό επίπεδο να γίνει κάτι τέτοιο.
Ο Μάνος, ο Γιώργος, ο Αλέξανδρος, αδέρφια και συναγωνιστές μας, ήταν "Χρυσαυγίτες", "φασίστες", "νεοναζί", "μαχαιροβγάλτες" για τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς μας αντιπάλους που ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσανε εκείνες τις ζοφερές ημέρες μετά τη δολοφονία. Ο γνωστός χούλιγκαν-δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού είπε και το απίστευτο: θα μπορούσαν να σκοτωθούν και άνθρωποι τριγύρω. Γιατί για αυτόν και το σινάφι του ο Μάνος και ο Γιώργος δεν ήταν "άνθρωποι" αλλά μέλη εγκληματικής οργάνωσης που φορούσαν τις μαύρες μπλούζες με το Μαίανδρο, ανάξιοι να ζουν. Καταδικάστηκαν εις θάνατον χωρίς να τους δοθεί καν το δικαίωμα να αντιδράσουν ή να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Όπως και το Κίνημα μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα διώκεται εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο, φυλακίστηκε ο Αρχηγός μας και οι μισοί Βουλευτές μας με αστείες κατηγορίες και τα ΜΜΕ έχουν φροντίσει να μας δικάσουν, να μας καταδικάσουν και ίσως θα μας εκτελούσαν και για παραδειγματισμό εάν μπορούσαν.

Η προκήρυξη που ακολούθησε έριχνε φως στα πραγματικά κίνητρα των αριστερών τρομοκρατών-δολοφόνων, οι οποίοι με ασυναρτησίες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την αποτρόπαια πράξη τους και να της προσδώσουν "πολιτική χροιά". Η ουσία είναι ότι δολοφονήθηκαν δύο νέοι άνθρωποι, δύο Ελληνόπουλα, για να "σταλεί μήνυμα" σε όσους επιλέξουν να στηρίξουν τον αγώνα μας για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα. Έστειλαν το μήνυμα τους - ως γνήσιοι αριστεροί - ότι θα προσπαθήσουν να κόψουν το κεφάλι σε όποιον αντιστέκεται. Τους απαντάμε ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να φοβηθούμε, ούτε να σκύψουμε το κεφάλι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, τους Βουλευτές μας και τα εκατοντάδες στελέχη μας στις Τοπικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Με τις δράσεις μας και την καθημερινή μας παρουσία στο δρόμο, τους απαντάμε ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Στην Τ.Ο. Κοζάνης, όπου ήταν παρόντες δεκάδες υποστηρικτές του κινήματος μας, μίλησαν οι συναγωνιστές Λορίδας Φαίδων και Κουρκούτας Νικόλαος.

Στην Τ.Ο. Καστοριάς μίλησαν οι συναγωνιστές Τούφας Στέλιος και Νομικός Κωνσταντίνος.


Υ.Γ. σε άρθρο της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής γράφτηκε το εξής εύστοχο: Δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες... αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί.... (τα συμπεράσματα δικά σας)


http://xadytmak.blogspot.gr/2014/10/blog-post_13.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου