Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Χρυσοί οι Τσώκας – Μοσχοπούλου – Χάλκινος ο Σκενδέρης»



    Φλώρινα: 05-10-2014
                                               
«Χρυσοί οι Τσώκας – Μοσχοπούλου – Χάλκινος ο Σκενδέρης»

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Στέργιος Τσώκας και η Ζωή Μοσχοπούλου ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Γιώργος Σκενδέρης. στο Κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Μονομαχίας -17, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Επικεφαλείς 15μελούς αποστολής, οι Νικητές μας πέτυχαν το απόλυτο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά  ότι ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας κυριαρχεί στο Ξίφος Μονομαχίας στην Ελλάδα.
Ο Στέργιος στον τελικό νίκησε τον Βασιλόπουλο του Α.Κ.Ν. Ηρακλείου ενώ στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον «δικό» μας Γιώργο Σκενδέρη, ο οποίος από την αρχή των αγώνων έκανε άψογες εμφανίσεις.
Η Ζωή στα προημετελικά έβγαλε νόκ-άουτ σχετικά εύκολα το «φαβορί» Μολυβίδου και στον τελικό επικράτησε επί της Μαντζάνα (Οδ. Χαλανδρίου) με το αγχωτικό 12-11.
Για ακόμη μία φορά, οι αποστολές μας επέστρεψαν αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και έφθασαν κατάκοποι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Φλώρινα. Το παρόν, επίσης, έδωσαν και υποστήριξαν τις προσπάθειες των ομάδων μας οι Πρωταθληές μας Άκης Ντώνος που ζεί και εργάζεται στην Νέα Υόρκη και ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης που εκτίει την στρατιωτική του θητεία και ταυτόχρονα φοιτεί  στην Αθήνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις, μοναδικές, για τα Ελληνικά δεδομένα, «διπλές» διοργανώσεις, την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας και αυτές δεν είναι άλλες από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων (HELEXPO World Cup) και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων (FLORINA Euro Cadet) το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα αντίστοιχα και ταυτόχρονα.
Στο HELEXPO World Cup, οι συμμετοχές φαίνεται να ξεπερνούν κατά πολύ τις 150 από 30 χώρες, ενώ το παρόν θα δώσουν και οι 20 καλύτεροι Έλληνες από τους οποίους 5 Φλωρινιώτες. Οι Αγώνες που απολαμβάνουν την απόλυτη στήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO είναι το κεντρικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη αυτήν την εποχή και αναμένεται να προσελκύσει τον ενδιαφέρον του Κόσμου. Πληροφορίες στο www.oxif.gr/thessaloniki
Το FLORINA EuroCup φαίνεται ότι έχει ωριμάσει στην 5η συνεχόμενη χρονιά του και προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών χωρών και αθλητών, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας. Πληροφορίες στο www.oxif.gr/eurocup.

Από το Δ.Σ.







ΟΜΙΛΟΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                                                           Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  - 2ο Χιλ/τρο Φλώρινας – Νίκης - 53 100 ΦΛΩΡΙΝΑ
ΤΗΛ: 23850 28600 FAX: 23850 44601
www.oxif.gr - oxif93@yahoo.com

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου