Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τ.Ο. Κοζάνης: Ομιλία για πρωτογενή-αγροτικό τομέα.


Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε ομιλία για την πρωτογενή-αγροτική παραγωγή από τον συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα.

Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να είναι ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της ανάταξης της Εθνικής Οικονομίας. Η οργάνωση συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών αγροτών και τα ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης παραγωγής είναι μερικές από της προτάσεις της Χρυσής Αυγής προκειμένου να αποκτήσει η χώρα μας την - κατά το δυνατόν - αυτάρκεια της σε αγαθά.

Στην εκδήλωση διαβάστηκε και κείμενο-χαιρετισμός του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος παραμένει έγκλειστος ως πολιτικός κρατούμενος μαζί με Βουλευτές του κινήματος μας και άλλους συναγωνιστές μας από το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου. Τονίστηκε ο αγώνας που κάνει το κίνημα μας για να ξεσκεπάσει την φρικτή αυτή σκευωρία του καθεστώτος, σε συνεργασία με μικρή μερίδα επίορκων δικαστικών οι οποίοι προσπαθούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να εμποδίσουν τη λειτουργία της 3ης πολιτικής δύναμης της χώρας μας. Ο αγώνας μας για τη δικαίωση μας συνεχίζεται και δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να νικήσουμε.

Έγινε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης και στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής για όλη τη Δυτική Μακεδονία. Τα γραφεία μας ήταν και πάλι κατάμεστα από δεκάδες πολίτες και υποστηρικτές μας.


Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου