Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τ.Ο. Καστοριάς: Προεκλογικές δράσεις και επισκέψεις σε κοινότητες τις Καστοριάς.


Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιανουαρίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καστοριάς πραγματοποίησε προεκλογικές δράσεις σε κοινότητες του νομού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι βουλευτές με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, Γρατσίας Βασίλειος, Κοντού Ελεονόρα και Τούφας Στέλιος επισκέφθηκαν τις κοινότητες της Καστοριάς: Μανιάκι, Μεσοποταμία, Καλοχώρι, Φτεριά, Ιεροπηγή, Οινόη και Διποταμία.

Μοιράστηκαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, ενημερωτικό υλικό, έγιναν συζητήσεις και επαφές με δεκάδες κατοίκους σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανακήρυξη των εκλογών. Παντού υπήρχε δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς και τις πολιτικές της θλιβερής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου οι οποίες για το νομό Καστοριάς ήταν εξοντωτικές. Πλήρης εγκατάλειψη των παραμεθόριων κοινοτήτων, κλείσιμο στρατοπέδων και φυγή του Στρατού, οι κλοπές και οι επιδρομές Αλβανικών συμμοριών, η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης που πάγωσε κυριολεκτικά τα χωριά και τις κοινότητες, η αποψίλωση της Καστοριάς από υπηρεσίες και ΤΕΙ, η υπολειτουργία του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης.

Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα κοντά στους κατοίκους των απομακρυσμένων κοινοτήτων, όχι μόνο τώρα προεκλογικά αλλά όποτε χρειάστηκε. Το κοινοβουλευτικό έργο της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας με συνεχείς ερωτήσεις και παρεμβάσεις έχει αναδείξει πολλά προβλήματα και ορισμένα η κυβέρνηση έτρεξε να τα λύσει. Αν δεν τα είχε αναδείξει η Χρυσή Αυγή, οι τοπικοί πολιτικάντηδες θα έλεγαν ότι είναι όλα καλά καμωμένα, όπως ο ανεκδιήγητος πρώην Υπουργός Προ.Πο. Δένδιας ο οποίος στην τελευταία ερώτηση που καταδέχθηκε να απαντήσει (διότι έκτοτε δεν απαντά σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής στη βουλή) δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα σύνορα με την Αλβανία και ότι σε ένα χρόνο (για το 2013) είχαμε μόνο δύο (2) περιστατικά παραβατικότητας από Αλβανούς κατσαπλιάδες. Αυτή είναι η πολιτική της ψοφοδεξιάς ΝΔ στην Καστοριά εδώ και 40 χρόνια. Εκμεταλλεύεται τους αγνούς Πατριώτες και υφαρπάζει την ψήφο τους με αντάλλαγμα υποσχέσεις, καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια. Μέχρι να έρθουν οι εκλογές και να αρχίσουν τα χτυπήματα στην πλάτη και τα κεράσματα στα καφενεία. Όμως ήρθε ο καιρός που οι Ακρίτες των συνόρων δεν πρόκειται να αντέξουν άλλη κοροϊδία και θα στηρίξουν μαζικά το Λαϊκό Σύνδεσμο.

Οι δράσεις και οι περιοδείες της Τ.Ο. Καστοριάς θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και κλιμάκια συναγωνιστών θα επισκεφθούν όλες τις κοινότητες του νομού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου