Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ήταν… Θύελλα μέσα στην Ελευθερούπολη


Σκοράροντας με το… καλημέρα στο εκτός έδρας ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, η Θύελλα Φιλώτα δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. 
Συγκεκριμένα, μόλις στο 2’ ο Βραμέντσαλης χρησιμοποίησε το χέρι του στην περιοχή του Ορφέα με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζηνόβιος για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν γρήγορα και σε δεύτερο γκολ με τον Μαρκόπουλο να κάνει το 2-0 στο 17’. Ωστόσο, η Θύελλα στο 25’ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κιοσκερίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.
Μπορεί να έφτασαν μια «ανάσα» από τη μείωση του σκορ καθώς ο Αθανασόπουλος στο 27’ «σημάδεψε» το δοκάρι με κεφαλιά, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν και πάλι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, στο 64’ ο Κόλα με ατομική ενέργεια έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο 72’ ο Μπάμπαρης έκανε το 4-0. Στη συνέχεια ο Ορφέας μείωσε αρχικά με τον Τσίτση να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τορεζάνι από τον Κοντογουλίδη, ενώ στο 90’ ο Βακιρτζής διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Γεωργούσης, Κεχαγιάς (38` Τορεζάνι), Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Σουμέλας, Τσίτσης, Αϊβάζης, Κερμενίδης, Παπουτσής (28` Θεοδωρίδης), Κυγάης, Αθανασόπουλος (75` Βακιρτζής).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, (76` Ζαρογιάννης), Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Χαϊτίδης, Ζηνόβιος (90` Βλαδίκας), Κόλα, Μαρκόπουλος (89` Γετίμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου