Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ
ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΑ

Σε συγκέντρωση οπαδών της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Βόσδου την περασμένη Τετάρτη στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».
Ο Σωτήρης Βόσδου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Σήμερα δεν ήρθα εδώ να σας μιλήσω για τη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα, Αλλά για την Φλώρινα και την Ελλάδα. Ήρθα για να σας μιλήσω για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της Φλώρινας. Ήρθα για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου και για να προτείνω λύσεις για το καλό της πατρίδα μας.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός έκανε πολλές θυσίες και επίσης είναι γεγονός ότι αρκετά από τα μέτρα που υιοθετήθηκαν ήταν άδικα, αποσπασματικά, πρόχειρα, αναποτελεσματικά, ορισμένα δε (π.χ. ΕΝΦΙΑ, πετρέλαιο θέρμανσης) μπορούσαν κάλλιστα να είχαν αποφευχθεί.
Όμως η Ελλάδα, παρά τα επιμέρους λάθη, παρέμεινε ζωντανή και, σε πείσμα ορισμένων, συμμετέχει στη Ευρωπαϊκή οικογένεια».
Ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος βουλευτής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας στον πρωτογενή τομέα, τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους, τον τουρισμό, τον ορυκτό πλούτο, την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τόνισε την σημασία της συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά δρώμενα, την συμβολή των κοινοτικών κονδυλίων στην ανάπτυξη της χώρας και στην αξιοποίηση τους με γνώμονα την επένδυση και την απόδοση τους. Επίσης αναφέρθηκε στην λειτουργία του δημόσιου τομέα και στην βελτίωση της απόδοσης του κράτους μέσω της πάταξης της γραφειοκρατίας.
Δήλωσε την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των εκλογών και ζήτησε την ψήφο των Φλωρινιωτών ώστε να εκπροσωπήσει την Φλώρινα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Επίσης, ο Σωτήρης Βόσδου συναντήθηκε, μίλησε και αντάλλαξε απόψεις με οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας στο Αμύνταιο, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Άτερον».
Ο κ. Βόσδου επισκέφθηκε όλα τα χωριά της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Πρέσας καθώς και δημόσιες υπηρεσίες και χώρους εργασίας.
Συνομίλησε με πολίτες και την περασμένη εβδομάδα μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών στη Φλώρινα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου