Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καποιες Σκεψεις

ΑΧ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ

Αξιωθήκαμε και φέτος να περάσουμε τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων στην αγαπημένη μας Φλώρινα με φίλους και συγγενείς .Ευχαριστηθήκαμε με τις πάρα πολλές εκδηλώσεις του Δήμου με αποκορύφωμα το μαγευτικό τρενάκι.
Λίγες μέρες μετά πληροφορηθήκαμε τα πρόσωπα που προτείνουν τα κόμματα για να εκπροσωπήσουν την Φλώρινα στη νέα βουλή.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι πολιτικές δυνάμεις έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο μας και σε συνεργασία με άχρηστους τοπικούς αντιπροσώπους μαγειρεύουν τα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν τα ίδια πειθήνια άτομα που υποταγμένα προσπαθούν να βολέψουν ελάχιστους κολλητούς και φίλους.
Στη ΝΔ ο Κωνσταντινίδης και η παρέα του μαζί με τον διορισμένο (για πρώτη φορά) γιατί άραγε? πρόεδρο της ΝΟΔΕ αφού «έθαψαν» και καθύβρισαν κάθε αξιόλογο Φλωρινιώτη απέκλισαν την εκπροσώπηση του Αμυνταίου και συμπλήρωσαν το ψηφοδέλτιο με μια άγνωστη κοπέλα για να έχουν την μικρότερη απώλεια.
Ο Κωνσταντινίδης με ψέματα και υποσχέσεις είναι ο χειρότερος βουλευτής που έβγαλε η Φλώρινα και ευθύνεται για την κατάντια των εμπόρων, την υποβάθμιση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της πόλης,  της καθυστέρησης και εκτροπής του κάθετου στην Εγνατία δρόμου, την υπολειτουργία του νοσοκομείου, την αποδυνάμωση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, την πώληση της ΔΕΗ της ΑΤΕ, των ορυχείων…. και ο κατάλογος τέλος δεν έχει.
Πρέπει να ντρέπεται και με σκυφτό το κεφάλι να εξαφανιστεί από τη Φλώρινα.
Στις 25-1-2015 θα τιμωρηθεί και θα απαλλαγούμε από την «ίντριγκα» και την παρέα του.
Καλή επιτυχία στον Αντωνιάδη και τον Βόσδου που έχουν αναδείξει την Φλώρινα και είναι ικανοί και αγαπητοί σε όλους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας  με προοπτική αυτοδυναμίας επέλεξε να εκπροσωπηθεί στη Φλώρινα με δύο δυναμικές ξένες κυρίες, τον τραγικό και αυτοκαταστροφικό Σαπαλίδη, και έναν φίλο του Λιάνη.
Ο Σαπαλίδης  που σέρνεται από παράταξη σε παράταξη αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη με κολακείες, έχει αποτύχει με ότι έχει ασχοληθεί ,(θυμηθείτε πως χειρίστηκε την εντολή που πήρε από την μεγάλη συγκέντρωση για το πετρέλαιο θέρμανσης, μαζι με τον Κωνσταντινίδη και τον Μπίρο? Κατέβηκαν στην Αθήνα και άδειασαν 10 σακούλες  παγάκια στο πεζοδρόμιο στο Σύνταγμα ). Αλίμονο και μακριά από εμάς.
Η Πέρκα βέβαια είναι ηγετικό στέλεχος του ΣΙΡΙΖΑ έχει   ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον πρόεδρο και  σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι προσπαθούν να βάλουν ή να εξοφλήσουν γραμμάτια .
Δεν κατανόησα τον ρόλο του Αργυριάδη δίπλα στον Καμένο στη Νίκη. Από γιατρός του Σαμαρά, υποψήφιος Δήμαρχος βολεμένος ειδικός  σύμβουλος του Καριπίδη με 3500 ευρώ μισθό, προσπαθεί  να γίνει ο νέος «Στάθης».
Αγαπητοί συμπατριώτες βάλτε πάνω από όλα την ΦΛΩΡΙΝΑ και ψηφίστε ικανούς που θα εξασφαλίσουν το μέλλον  των νέων ανθρώπων που θα ζήσουν στη Φλώρινα.

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου