Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία και δράσεις του Καραβελιά Στέργιου, υπ. Βουλευτή Κοζάνης με την Χρυσή Αυγή.



Ο υποψήφιος Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο ν. Κοζάνης, συναγωνιστής Καραβελιάς Στέργιος, επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης όπου είχε συζητήσεις και επαφές με παραγωγούς και απλούς πολίτες της πόλης.

Επίσης επισκέφθηκε και τις κοινότητες ανατολικά του νομού Κοζάνης, Ελάτη, Τρανόβαλτο, Μικρόβαλτο, Φρούριο, Μεταξά, Λιβαδερό και Τριγωνικό. Παντού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και οι κάτοικοι των παραπάνω κοινοτήτων υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το κλιμάκιο των συναγωνιστών. Κυριάρχησαν συζητήσεις για την πολιτική επικαιρότητα, για τοπικά θέματα και για τις απαράδεκτες πολιτικές της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων που έχουν εξοντώσει την Ελληνική ύπαιθρο. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των κοινοτήτων της Κοζάνης, δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν άλλο οι πολιτικάντηδες του δήθεν "συνταγματικού τόξου" και οι έμποροι της ελπίδας, οι ψεύτες με το σκούντημα στην πλάτη. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική έντιμη πολιτική δύναμη που τόλμησε να τα βάλει με όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και γιαυτό διώκεται λυσσαλέα.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο βρώμικο πόλεμο του καθεστώτος και παρόλο που τα ξεπουλημένα ΜΜΕ μας έχουν φιμώσει (με εντολή Σαμαρά πάντα), η αριστερή τρομοκρατία μας έχει στοχοποιήσει, έχουν δολοφονηθεί άνανδρα συναγωνιστές μας, ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και άλλοι 6 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι του καθεστώτος, εμείς κρατάμε τα λάβαρα του αγώνα ψηλά. Όλοι μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς. Όλοι έχουν δικαιώματα στην προβολή εκτός από εμάς. Όλοι "Δημοκρατικά" χαζολογούν στις δήθεν "έγκυρες" εκπομπές, όμως η Χρυσή Αυγή κάνει τον αγώνα της στο δρόμο, πόρτα-πόρτα σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

(Ο συναγωνιστής Καραβελιάς Στέργιος είναι Τοπογράφος Εργοδηγός, με καταγωγή από τον Πεντάλοφο Κοζάνης. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Από το 1977 δραστηριοποιείται ενεργά στον Εθνικιστικό χώρο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου