Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τ.Ο. Καστοριάς: Κοπή Βασιλόπιτας παρουσία του Καστοριανού Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής κου. Συναδινού Ελ.



Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, ανήμερα των Φώτων, η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της παρουσία δεκάδων συναγωνιστών που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία.

Ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής στο ν. Καστοριάς, έκοψε την πίτα της τοπικής και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους του Κινήματος μας. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Συναδινός Ελευθέριος, ο οποίος κατάγεται από το Άργος Ορεστικό Καστοριάς και συνομίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τους συναγωνιστές.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι το κύκνειο άσμα της σάπιας μεταπολίτευσης. Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα δώσουμε έναν αγώνα με πρωτοφανής δύσκολες συνθήκες, με τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο, τους Βουλευτές μας και πολλούς συναγωνιστές να παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι αλλά με το Ηθικό τους ακμαιότατο να δίνουν και αυτοί τη μάχη τους από τα κελιά της Τιμής.

Ευχόμαστε σε όλους του πολίτες της Καστοριάς Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας. Η Ελλάδα θα ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου