Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τη σύμβαση για την πώληση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας από το ΜΥΗΣ του φράγματος «Πραμόριτσα» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης

                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 5-2-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τη σύμβαση για την πώληση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας
από το ΜΥΗΣ του φράγματος «Πραμόριτσα» 
υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης


Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, η σύμβαση πώλησης της παραγόμενης
ηλεκτρικής ενέργειας  του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα», στον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).

Στη σημαντική αυτή στιγμή για την περιοχή παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Επιχειρησιακός Δ/ντής Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΛΑΓΗΕ Μιχάλης Φιλίππου, ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, ο Αντιδήμαρχος Βοΐου Λάζαρος Γκερεχτές, η Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΥΠΡΑ Φωτεινή Ζιάρα και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καταφέραμε να υλοποιήσουμε σήμερα ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Η λειτουργία του σταθμού θα βοηθήσει στη μείωση του κόστους λειτουργίας της υδροδότησης των οικισμών του Δήμου Βοΐου, και θα αποφέρει οικονομικό όφελος έως και 400.000 € ετησίως στην περιοχή».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου