Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύνδεσμου Μοναστηριωτών


Σύνδεσμος Μοναστηριωτών                                                                                       Φλώρινα 2-3-2015                             και των Πέριξ εν Φλωρίνη                                                                                                                                              «Η ΕΛΠΙΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 και με την ευκαιρία του εορτασμού της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,        ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις.    
                                                                                    Τελέστηκε ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στην οποία παρευρέθηκε πλήθος πιστών και στη συνέχεια στα γραφεία του Συνδέσμου μας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα: «Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και η σημασία της για τους Μοναστηριώτες».                                                                      Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης  με καταγωγή από το Κρούσοβο κος Βαβούσκος Κων. Αναστάσιος.                                                                                                                                  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πρωτοσύγκελος Ιουστίνος Μπαρδάκας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας κος Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος καθώς και  πλήθος Μοναστηριωτών και Μοναστηριωτισσών.


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου