Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τους βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας.


                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τους βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας.

  Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου με τους νεοεκλεγμένους βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ.κ. Κωνσταντίνο Σέλτσα και Γιάννη Αντωνιάδη. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.

  Ο κ. Μπίρος, αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές για την αποδοχή της πρόσκλησης, τους συνεχάρη και από κοντά για την εκλογή τους στο βουλευτικό αξίωμα. Αναλυτικά είπε τα εξής:
  «Θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και η οποία ελπίζω ότι θα επεκταθεί και στο μέλλον. Γνωρίζω ότι και οι δύο αγαπάνε ιδιαίτερα τον τόπο μας και αφουγκράζονται τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία. Πιστεύω ότι με τη δική τους βοήθεια και υποστήριξη θα υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως περιφερειακή ενότητα. Σήμερα θα συζητήσουμε το πώς εμείς βλέπουμε την ανάπτυξη που διακαώς επιθυμούν οι πολίτες του Νομού μας. Από την πλευρά μου θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι συνεργάτης τους κι ότι θα βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία για την επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Οι πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουμε θα γίνονται πάντα σε συνεργασία με τους δύο βουλευτές και είμαι σίγουρος ότι, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα μπορέσουμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα.».
  Από την πλευρά τους οι βουλευτές, αφού ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και τη φιλοξενία, τόνισαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φλώρινα είναι κοινά και ότι, παρά τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και τις διαφορετικές αφετηρίες, υπάρχουν γέφυρες συνεργασίας και φιλίας ως προς τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Νομό. Έδωσαν υπόσχεση για συμπόρευση και συνεργασία αναγνωρίζοντας ότι η Φλώρινα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω λόγω της μέχρι σήμερα αδιαφορίας και της ατολμίας ως προς την ανάληψη πρωτοβουλιών και έστειλαν μήνυμα ενότητας, δεσμευόμενοι για από κοινού αγώνα και απαίτηση από την κεντρική εξουσία να σκύψει πάνω στα σοβαρά θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
  Τέλος, η κ. Παναγιωτίδου αναφέρθηκε στη σημασία της από κοινού επίσκεψης των βουλευτών η οποία δηλώνει έμπρακτα ότι, ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών, ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την πορεία του τόπου, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική εξουσία συνδράμοντας έτσι στις πρωτοβουλίες της περιφερειακής ενότητας.

Βίντεο από τη συνάντηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=brKOadi8YEc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου