Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΚΜ ΕΧΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/3/2015


Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΜΕ»


Σχολιάζοντας την πρωτιά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του αναπτυξιακού πολυεργαλείου που ονομάζεται ΕΣΠΑ.

Η διατήρηση της ΠΚΜ στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει πολύτιμες ανάσες στη βαριά δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία και αποδεικνύει πως συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το εξαιρετικό έργο που ξεκίνησε η διοίκηση μας.
Θυμίζω πως το 2012 η ΠΚΜ έφτασε στη δεύτερη θέση (από την πέμπτη που βρισκόταν) στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού μας και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κερδίζοντας τα εύσημα από τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Η ανοδική πορεία συνεχίζεται χρόνο με το χρόνο. Και αυτό αποτελεί φωτεινό σημείο αναφοράς για μια διοίκηση που αποδεικνύει πως έχει συνέχεια, που χτίζει πάνω στην κληρονομιά που της αφήσαμε. Εύχομαι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς και η κυβέρνηση να αναγνωρίσει το έργο που επιτελείται, να το στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου