Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Ομιλίες και δράση στην πόλη της Καστοριάς.



Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε ομιλία για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στα γραφεία της Τ.Ο. Καστοριάς παρουσία πολλών υποστηρικτών του Κινήματος μας.


Ο Γραμματέας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος αναφέρθηκε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αθρόα είσοδο στην πατρίδα μας των λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν βρει τα σύνορα μας ξέφραγο αμπέλι και συρρέουν κατά εκατοντάδες κάθε μέρα. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή συγκυβέρνηση των Σ.Ανελ. αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα διότι υπηρετούν τα σχέδια αυτών που θέλουν την Ελλάδα να γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία. Δεσμευμένοι από τις οδηγίες της συμφωνίας Δουβλίνο-2, η πατρίδα μας σε λίγα χρόνια θα είναι κυριευμένη από λαθρομετανάστες εισβολείς, χωρίς να μπορούμε να τους επαναπροωθήσουμε στην πατρίδα τους ή προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι να έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στα ύψη (9 στα 10 εγκλήματα που γίνονται, συντελούνται από λαθρομετανάστες), η ανεργία να καλπάζει διότι απασχολούνται οι λαθρομετανάστες με μισθούς πείνας και χωρίς ασφάλεια, κολλητικές αρρώστιες που είχαν εξαφανιστεί, εμφανίζονται και πάλι διότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα να εξετάζονται αυτοί που παραβιάζουν τα σύνορα.

Όλοι αυτοί που περνάνε παράνομα τα σύνορα, μαζί με τους ντόπιους προστάτες τους, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί που τους διακινούν και τους εξαθλιώνουν, κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για ρατσισμό, όταν ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες και τους μεταναστολάγνους.

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες θέσεις για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τις οποίες θα εφαρμόσει όταν οι Έλληνες την εμπιστευτούν στην εξουσία.
Άμεση απέλαση των παράνομων μεταναστών, Δρακόντεια μέτρα φύλαξης των συνόρων, να γίνει ιδιώνυμο το έγκλημα που πράττει λαθρομετανάστης, θα τελειώσει η μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό από τους λαθρομετανάστες, παραδειγματικές τιμωρίες σε διακινητές και σε όσους απασχολούν παράνομα τους λαθρομετανάστες, Εθνικό σχέδιο για τη μετανάστευση και κατάργηση του Δουβλίνο-2 διότι η χώρα μας είναι η κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι έχει και τον τρόπο και την θέληση να βάλει τέλος στη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.

Μετά την ομιλία του συναγωνιστή Τούφα Στέλιου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο κέντρο της Καστοριάς, όπου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.


Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
11ης Νοεμβρίου 9 (άνωθεν Alpha Bank)
Τ. 6978 514 514
Δευτέρα: 18.00 έως 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου