Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Νέα Παραλία (Ναυτικός Όμιλος) βρέθηκαν 16 αθλητές ποδηλάτες του ΑΟΦ το Σάββατο 4-4-2015,προκειμένου να λάβουν μέρος σε προγραμματισμένο αγώνα ποδηλασίας ΜΤΒ. Διοργανωτές ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που
πραγματοποίησαν με επιτυχία τον αγώνα mountain bike XC ELIMINATOR (sprint),που είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα τα Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Παίδων-Παμπαίδων –Μίνι μικρά –Μίνι  μεγάλα. Στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 110 αθλητές από ποδηλατικούς συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και καλλιεργούν και διαδίδουν την Ποδηλασία στις διάφορες μορφές της.
Μέσα σε γρήγορη διαδρομή 600 μ. αγωνίστηκαν οι μικροί ποδηλάτες ,αρχικά σε προκριματικούς αγώνες και κατόπιν σε αγώνες  4XCROSS  sprint νοκ-αουτ, επικράτησαν δε αυτοί που ήταν πιο εκρηκτικοί και γρήγοροι, αφού η απόσταση που είχαν να διανύσουν ήταν πολύ σύντομη και δεν επέτρεπε λάθη τεχνικής και τακτικής.
Από τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας ξεχώρισαν  στην κατηγορία Πανκορασίδων: η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ (2η θέση)- η ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (3η  θέση)- η ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ ( 5η θέση)-η ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (6η θέση). Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους ΤΣΙΚΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟ στην κατηγορία των Μίνι μικρών Αγοριών, που αν και ήταν γι αυτούς ο πρώτος αγώνας της αθλητικής ποδηλατικής τους καριέρας, έτρεξαν με πάθος και εξαιρετική αγωνιστικότητα, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων.
Στον αγώνα για τον ΑΟΦ έλαβαν μέρος οι: ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗΣ-ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ.
Αρχηγός αποστολής: ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- Προπονητής :ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Επόμενος Ποδηλατικός αγώνας για τον ΑΟΦ είναι το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην  Πτολεμαΐδα. Ο αγώνας αυτός είχε αναβληθεί λόγω καιρού και θα πραγματοποιηθεί στις 25/4/2015 στο ίδιο μέρος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, για την συμμετοχή και τις επιδόσεις τους.


ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου