Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Διήμερο γεμάτο μπάσκετ για την ακαδημία Shooters


Ένα διήμερο γεμάτο σπουδαίες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές εμπειρίες έζησε η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS. 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Απριλίου η Ακαδημία SHOOTERS πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο του μπάσκετ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ. Το Μουσείο της Χανθ αποτελεί ένα από τα τέσσερα παγκοσμίως. Εκεί οι παίκτες της Ακαδημίας SHOOTERS και οι συνοδοί τους,είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο του Μουσείου και να μάθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για την ιστορία του αθλήματος.
Μάλιστα η Ακαδημία SHOOTERS έλαβε τα εύσημα από τον υπεύθυνο του Μουσείου κ.Μπουσβάρο,για το γεγονός ότι Ακαδημία από μια ακριτική περιοχή επισκέφτηκε το Μουσείο, όντας μια από τις ελάχιστες πανελλαδικα που το έχουν πράξει.
Στη συνέχεια ξεκίνησε η αγωνιστική δράση,όπου η Ακαδημία SHOOTERS φιλοξενήθηκε από τον Αιαντα Ευόσμου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Παμπαίδων και των JUNIOR.
Την επόμενη μέρα, η Ακαδημία SHOOTERS φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία HOOP, όπου αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των Παμπαίδων, JUNIOR και στα κορίτσια στην κατηγορία των παγκορασίδων.
Έπειτα, στο γήπεδο του Παναθλητικού, όπου στα κορίτσια στην κατηγορία των Κορασίδων αντιμετώπισε την γηπεδούχο ομάδα.
Η Ακαδημία SHOOTERS πήρε τα εύσημα σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.
Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενα του κ.Πολυμένη, υπεύθυνου του Παναθλητικού, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών: Ήταν μεγάλη μου χαρά που είδα την Ακαδημία SHOOTERS.Ένα μεγάλο μπράβο γιατί πραγματικά οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας SHOOTERS διδάσκουν τι θα πει ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ και συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο. Καλή συνέχεια σε όλους. Συνεχίστε να παραδίνετε μαθήματα ακόμη και στους μεγάλους συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου