Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ROLLER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                
ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ROLLER 
  Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία οι αγώνες του θερινού πρωταθλήματος βορείων αθλημάτων. Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε αγώνας διάθλου με τρέξιμο (7 km) στο κέντρο Διάθλου Μετσόβου, επίσης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καστοριάς αγώνας roller, όπου αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα, αντοχή (5km) και σπριντ (100 m) με πρόκριση από τον αγώνα της αντοχής. Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές που συμμετείχαν στις κατηγορίες εφήβων, παίδων και κορασίδων.



Στον αγώνα του Μετσόβου οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα στην σκοποβολή γεγονός που τους φόρτωσε μεγάλη ποινή και τους κράτησε πίσω, παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαν στο τρέξιμο. Αναλυτικότερα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Τσούλης Γεώργιος (Έφηβοι) και Χαλβατζής Χρήστος (Παίδες), επίσης πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχαν και ο Κουσουρέτας Νικόλαος (Έφηβοι) και η Στανίδου Ελευθερία (Κορασίδες) που τερμάτισαν στην πέμπτη θέση. 


Την Κυριακή στον αγώνα ρολλερ της Καστοριάς ήταν η μέρα του Νικόλαου Κουσουρέτα που με δύο χρυσά στην κατηγορία των παίδων 2 έδειξε τις ικανότητες του τόσο στο σπριντ όσο και στην αντοχή , την συλλογή των μεταλλίων συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσούλης με δύο δεύτερα μετάλλια στα δύο αγωνίσματα, στην κατηγορία των παίδων 2, σφραγίζοντας την επιτυχία του συλλόγου. Πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχαν στην αντοχή και οι Χαλβατζής Χρήστος (Παίδες 1) και  Στανίδου Ελευθερία (Κορασίδες 2) που τερμάτισαν στην τέταρτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Στο σπριντ ο Χαλβατζής Χρήστος έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς.







Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συνεχίζουν τις σκληρές προπονήσεις για να είναι έτοιμοι και στους επόμενους αγώνες roller που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη στις 6 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τους  προπονητές τους Τσακίρη Αθανάσιο και Τσούλη Στέλιο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr 


  Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος


Καράντζας Χ. Λάζαρος         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου