Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς



Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι τα σχολεία του Δήμου μας ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμος Αμυνταίου έχοντας ολοκληρώσει από τέλη Αυγούστου την διανομή των βιβλίων στις σχολικές μονάδες , αντικρίζει με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά υποσχόμενος παράλληλα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης στα παιδιά μας .Σε αυτήν μας την προσπάθεια πέραν των τακτικών συντηρήσεων όλων των σχολικών μονάδων κατασκευάζουμε νέο νηπιαγωγείο στη νότια πλευρά του Αμυνταίου ενώ έχουμε ήδη δημοπρατήσει δύο νέους παιδικούς σταθμούς η κατασκευή των οποίων ξεκινάει εντός του μήνα .

Πιστεύουμε ότι η Παιδεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την δημιουργία ενημερωμένων και χρήσιμων πολιτών για την κοινωνία και την ανασύνταξη του κοινωνικού ιστού της χώρας μας .

Στους μαθητές, και τους εκπαιδευτικούς, θέλω να ευχηθώ μία γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία , επιμονή και προσήλωση στο στόχο της βέλτιστης εκπαίδευσης και της συγκέντρωσης εφοδίων για την διαμόρφωση των αυριανών συμπολιτών μας .

Τέλος στους γονείς εύχομαι οι μεγάλες θυσίες τους τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα να ‘πιάσουν τόπο’ . Η υπομονή και η επιμονή των γονιών είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των παιδιών για την σωστή ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους .

Ιωακείμ Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου