Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Εθνικοί επέτειοι με μπόλικο κρασί στη Φλώρινα- Δείτε την απόφαση της Π.Ε. Φλώρινας


Με μπόλικο κρασί θα γιορτάσουν φέτος τις εθνικές επετείους της 
28ης Οκτωβρίου και της απελευθέρωσης της πόλης την 8η Νοεμβρίου, στη Φλώρινα, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας φρόντισε να εξασφαλίσει δαπάνη 1070 ευρώ για το σκοπό αυτό.


Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Οικονομικού και Διοικητικού της Π.Ε. Φλώρινας, (δείτε σχετ. φώτο δεξιά), με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Ηλιάδη, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 1070 ευρώ για την προμήθεια κρασιών που θα χρησιμοποιηθούν, ως κεράσματα προφανώς, στις δεξιώσεις των δύο εθνικών επετείων.

Η απόφαση έχει ημερομηνία 19/10/2012, είναι από αυτές που ο κάθε πολίτης μπορεί να βρει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη «Διαύγεια» και δεν αποτελεί κανένα έγγραφο απόρρητο που διαρρέεται από εδώ και από εκεί όπως ειπώθηκε τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο από μέλος της συμπολίτευσης, «προκειμένου να υπάρξει αντιπολίτευση στα ΜΜΕ».
Έρχεται δε, λίγες μόνες ώρες μετά τη δήλωση του Περιφερειάρχη περί μηδενικών δαπανών σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων, κάτι που αντικρούστηκε εντόνως από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για μεγάλα ποσά σε αυτό τον τομέα από πλευράς Περιφέρειας.

kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου