Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασηςτων Νέων Ανθρώπων

 
Αγαπητοί φίλοι,
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθήματα στο Σκοτάδι» ταξιδεύει μέχρι την Φλώρινα! Σε συνεργασία με την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, από τις 20 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικές προβολές και αναλύσεις ταινιών από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου - με ταινίες πάντα εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας - που απευθύνονται σε μαθητές νηπιαγωγείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ, πρωϊνές ώρες σχολείου 9πμ-11πμ & 11πμ-1μμ.
Επίσης στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και 1 ελεύθερη απογευματινή προβολή της ταινίας «Το Σκασιαρχείο» του Ζαν-Πολ λε Σανουά, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα "Ο κινηματογράφος στην εκπαίδευση".
Τα «Μαθήματα στο σκοτάδι» αποτελούν μέρος του φορέα Νεανικού Πλάνου, ο οποίος οργανώνει δύο από τους σημαντικότερους κινηματογραφικούς θεσμούς εκπαιδευτικού χαρακτήρα για παιδιά και νέους ανθρώπους όπως είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους και η Camera Ζιζάνιο εδώ και δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και εδώ cinedraseis.wordpress.com
Ελπίζουμε φέτος μαζί με τα παιδιά να φωτίσουμε λιγάκι το σκοτεινό σκηνικό της εποχής μας.
Για το Νεανικό Πλάνο
Κώστας Κορρές - Κίρκη Ευαγγελινού - Ελευθερία Βουντίδου - Κατερίνα Βασιλοπούλου
Ιστοσελίδα: www.cinedraseis.wordpress.com         
Τηλέφωνο: 210 2013324 (ώρες 9πμ -1μμ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου