Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 0-3 ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ


ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 3-0 ΤΙΣ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: http://youtu.be/S5hWwpIUoHc

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 ο Φιλυριακός αγωνίστηκε στην Κατερίνη απέναντι στις
Πιερίδες Μούσες για την 4η αγωνιστική του Γυναικείου Πρωταθλήματος. Ο Φιλυριακός πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης με μια πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε 3-0 της αξιόμαχης ομάδας των Πιερίδων Μουσών, ενώ είχε και κλασικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Οι παίκτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη έδειξαν μαχητικότητα, αγωνιστικότητα και επέβαλαν το ρυθμό τους. Η ομάδα των Μουσών δεν απείλησε ιδιαίτερα και η φάση που έχει να θυμάται ήταν το χαμένο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Φιλυριακός μπήκε δυναμικά στο πρώτο μέρος και στα πρώτα λεπτά η Μάινου είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 20΄ θα γίνει το 0-1 από πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λυπίτκα από πλάγια αριστερά. Έτσι η υπεροχή του Φιλυριακού καρποφόρησε. Στο 26΄ έγινε το 2-0 με δυνατό σουτ της Μάινου από δεξιά με το οποίο νίκησε την αντίπαλη γκολκίπερ και έτσι ο Φιλυριακός πήρε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Ο Φιλυριακός κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η αμυντική γραμμή της ομάδας δεν επέτρεψε κάποια απειλή της εστίας. Η Φλωρινιώτικη ομάδα απείλησε επίσης με ένα πολύ καλό τετ-α-τετ της Λυπίτκα αλλά και με μια επικίνδυνη φάση με συνεργασία των Μπασούρη και Τσιλοφύτη.

Στο 2ομέρος ο Φιλυριακός μπήκε με γκολ…από τα αποδυτήρια. Στο 47΄ συγκεκριμένα οι παίκτριες της ομάδας συνεργάστηκαν πολύ καλά, η Λυπίτκα έβγαλε την ασίστ και η Μπασούρη με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Οι Πιερίδες Μούσες δεν είχαν απειλήσει ουσιαστικά μέχρι το 60΄ όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι της Πέικου. Η Μιχαηλίδου ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και το σκορ παρέμεινε ως είχε. Ο Φιλυριακός παρά το σημαντικό υπέρ του σκορ δε σταμάτησε και είχε δύο σημαντικές φάσεις με τη Μάινου, μία κραυγαλέα ευκαιρία για γκολ με τη Καρατζά και ένα πολύ καλό σουτ με τη Τσαμπάζη. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητή το Φιλυριακό, δικαίως βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησε. Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε μια δυνατή και μαχητική ομάδα, ενώ ο Φιλυριακός έφυγε με αλώβητη την εστία του σ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ (Μπικούδης Ι.): Τσιώλη, Παπάζογλου(46΄ Χρυσοπούλου), Φίλιου, Κατσίμπουρα Ολ., Κατσίμπουρα Αικ., Κοάτση (63΄ Ζιώγα), Μιχαηλίδου, Πεσερίδου, Καρασίμου, Θεοχάρη (86΄ Πολυχρονίδου Ειρ.),Πολυχρονίδου Κων.ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Σιώμου, Βασιλείου,Τσαμπάζη Φ., Ζήκου, Κάτη, Καρατζά, Τσιλοφύτη (81΄ Παπασωτηρίου), Πέικου (84΄ Χαρίση), Λυπίτκα, Μπασούρη, Μάινου.

Διαιτητικό τρίο: Παυλίδης Χ., Βαλκάνος Ν., Μπακάλης Θ. (Ημαθίας) ΑΡΙΣΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου