Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το νηπιαγωγείο Φιλώτα

Το Νηπιαγωγείο Φιλώτα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, ο οποίος πήρε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, πραγματοποίησε «Χριστουγεννιάτικο Bazaar» την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 στο αμφιθέατρο του παλαιού Δημαρχείου στο Φιλώτα.
Την εκδήλωση αγκάλιασαν με θέρμη γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί, τοπικοί φορείς του Δήμου Αμυνταίου – η κα. Μέλη Γιαννιτσοπούλου, πρόεδρος ΔΗΚΕΑ, ο κος Μάκης Γκότης, πρόεδρος Τ.Κ. Φιλώτα, η κα. Φωτεινή Βεράνη, πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δ. Αμυνταίου – καθώς και απλοί πολίτες που θέλησαν να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους αυτή την πολύ όμορφη δημιουργική δραστηριότητα του Νηπιαγωγείου, θαυμάζοντας τα πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν τα παιδιά με την συμμετοχή των γονέων και των εκπαιδευτικών τους. Τα έσοδα από το «Χριστουγεννιάτικο Bazaar» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Νηπιαγωγείου Φιλώτα, μιας και η οικονομική δυσχέρεια επιβάλλει να βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους προσφοράς, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, στα οποία θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα πλούσιο σε ερεθίσματα παιδαγωγικό περιβάλλον, πέρα από τις βασικές λειτουργικές ανάγκες.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες του Συλλόγου Γονέων που προσέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Πουλεκάκη Κατερίνα και το εκπαιδευτικό προσωπικό – Χαραλαμπίδου Αγάπη, Γιαννοπούλου Σοφία, Αναστασιάδου Δήμητρα – ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων, τους γονείς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου