Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας στον «Αριστοτέλη»

 
Η προσφώνηση από τον πρόεδρό του ΦΣΦΑ Κων/νο Ραπτόπουλο-Χατζηστεφάνου

Εκ μέρους της μεγάλης Αριστοτελικής οικογένειας εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά, Καλή Ευλογημένη και Φωτισμένη Χρονιά, Υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας, κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία, πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας, και παρευρίσκεστε απόψε κοντά μας, γεμίζοντας την Αίθουσα Θεάτρου μας για πρώτη φορά φέτος, για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2013.
Χαιρόμαστε που απόψε παρευρίσκονται όλα τα Τμήματά μας μαζί, ιδίως δε για την συνύπαρξη της νέας γενιάς, που αποτελεί το ελπιδοφόρο αύριο της πόλης μας και του Συλλόγου μας, μαζί με τις παλαιότερες που έχτισαν και διατήρησαν τον «Α» έως τις μέρες μας ακμαίο και δυνατό.
Χαιρόμαστε απόψε διότι ξεκινάμε τη νέα χρονιά, όλοι μαζί, με τις ευχές της εκκλησίας μας και με ένα πολύτιμο φορτίο που αποκτήσαμε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Το ΒΡΑΒΕΙΟ της Τάξεως των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών έτους 2012 από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας μας την Ακαδημία Αθηνών. Ένα Βραβείο που ανήκει όχι μόνο στον «Α» και στα μέλη του, αλλά σε όλη την κοινωνία της Φλώρινας, σε όλους τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται γύρω και μέσα από τον «Α».
(Αξίζει να αναφερθεί ότι ο «Α» βραβεύτηκε και για το περιοδικό του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, το 1966 με ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ).
Απόψε εσείς οι όλοι οι παλαιότεροι ευφρανθείτε και απολαύστε, διότι με τα έργα σας και την αγάπη σας τιμήθηκε ο «Α» για τα 71 χρόνια δράσης του και εσείς οι νεότεροι αναλογισθείτε την τιμή και την υποχρέωση που επωμιζόμαστε, όλοι, για το μέλλον του Συλλόγου μας.
Απόψε, ως συνοδευτικό της κοπής της βασιλόπιτας, θα παρουσιαστεί ένα πολύ μικρό και πολύ σύντομο, αλλά αρκετά χαρακτηριστικό, πρόγραμμα από τα μικρότερα μέλη μας, την επόμενη γενιά του «Α». Από μικρούς χορωδούς της παιδικής Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» και μικρούς χορευτές του Τμήματος «Εθνογραφίας και χορού» και του Τμήματος «Ευρωπαϊκών χωρών και Latin», δίνοντάς μας τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει ελπίδα και μέλλον στη Φλώρινα και στον τόπο μας αρκεί αυτό, να διαχειριστεί και να αξιοποιηθεί σωστά και παραγωγικά.
Η αποψινή εορταστική παρουσίαση των παιδιών μας, καλύπτει τις αναβληθείσσες «Νύχτες Χειμώνα 2012», που παραδοσιακά πραγματοποιούνται μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, 28-29 Δεκεμβρίου, διότι τις ημερομηνίες εκείνες, μεταβήκαμε στην Αθήνα για την παραλαβή του Βραβείου από την ΑΑ.
Απόψε, παρευρίσκονται όλα τα Τμήματα του «Αριστοτέλη», μαζί:
Το Τμήμα της Μικτής Χορωδίας
Το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού (σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι Ευρωπαϊκοί και Latin χοροί).
Η Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης»
Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και ο Βυζαντινός Χορός «ο Άγιος Αγαθάγγελος».
Το Εικαστικό Τμήμα και η Σχολή Ζωγραφικής
Το Εργαστήρι Ζωγραφικής για μικρά παιδιά.
Η Παραδοσιακή Χορωδία
Η Εκκλησιαστική Χορωδία
Το Θεατρικό Τμήμα
Το Τμήμα της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων και Καλλιτεχνών.
Το Σκακιστικό Τμήμα.
Το Λαογραφικό Μουσείο.
Το Τμήμα της Βιβλιοθήκης
Το Ιστορικό Αρχείο
Η Σχολή Αγιογραφίας «Εικονίζοντες»
Τα Αθλητικά Τμήματα: Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ)
Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ)
Η Ομάδα Ανδρών Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ)
Το Εκδοτικό Τμήμα με τις εκδόσεις: Το Περιοδικό «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Την ηλεκτρονική και διαδυκτιακή ενημέρωση/εφημερίδα (www.fsfa.gr)
Τον τομέα επικοινωνίας με τα ΜΜΕ
Τελειώνοντας, σας ευχαριστούμε και πάλι για τη θερμή παρουσία σας, σας προσκαλούμε όλους και όλες να σταθείτε πλάι στον «Α», ιδίως με ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά, που μεγιστοποιεί την προσφορά και την προσωπική ικανοποίηση και ευχόμενος εκ μέρους του ΔΣ, σε όλους του Δασκάλους και Τμηματάρχες, τα μέλη και τους φίλους μας καλή και παραγωγική χρονιά, σας παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά του ΦΣΦΑ.
Ο τυχερός/τυχερή της βασιλόπιτας θα παραλάβει ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 50 ευρώ, την οποία μπορεί να εξαργυρώσει με αγορές της αρεσκείας του, από το Βιβλιοπωλείο του κ. Ευστάθιου Μαλάμα.

Καλή χρονιά. Χρόνια Πολλά

ΥΓ. Τυχερός της Βασιλόπιτας ήταν ο μαθητής, Χρήστος Κωνσταντινόπουλος, μέλος του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου