Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ετήσια Γιορτή του Ο.ΞΙ.Φ. 
Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του την Ετήσια Γιορτή του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας εχθές στο café Piatsa στο Νέο Πάρκο.

Η Γιορτή, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, εκτός από την Κοπή της Βασιλόπιττας, περιελάμβανε την Βράβευση των Καλύτερων Αθλητών και Αθλητριών του Ομίλου για το 2012, την προβολή των highlights σε video-wall και βέβαια άφθονο κέφι… και φαγητό.
Καλύτερη αθλήτρια η Γεωργία Αθανασίου και καλύτερος αθλητής ο Νικόλας Τσώκας, οι οποίοι βραβεύθηκαν από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο και τον Βουλευτή κ. Ευστάθιο Κωσταντινίδη αντίστοιχα.
Ακόμα βραβεύθηκαν: οι Γεωργιάδης, Κωσταντινίδης, Δημητρίου, Τσώκας Α., Ηλιάδης Κ., Αφορόζης, Τσώκας Ν., Ζαχαρόπουλος Α. Ρεπάτσης Δ. και Μοσχοπούλου, Ντώνου, Κεβρεκίδου, Χατζάρα, Αθανασίου, Κοκκινίδου, Κωσταντίνου, Καλυβιανου, Ταλίδου, Χρήστου, Βαρβέρη, Κωστάκη από το Ξίφος Μονομαχίας και οι Ηλιάδης Ι., Ηλιάδης Δ., Δούδος, Κασκαμανίδης, Στέλλα, Αριστείδου, Καφάση και Δουμανίδου από το Ξίφος Ασκήσεως για την κατάκτηση Πανελλήνιων Τίτλων (ατομικά ή ομαδικά).
Στην Κοπή της Βασιλόπιττας, που ακολούθησε τυχερός «στάθηκε» ο Μιχάλης Χρυσικός.
Την Γιορτή του Ο.ΞΙ.Φ. τίμησαν με την Παρουσία τους οι: κ.κ. Ε. Κωσταντινίδης Βουλευτής, Ι. Βοσκόπουλος Δήμαρχος, Πάτερ Παπαδόπουλος Εκπόσωπος Μητροπολίτη Φλώρινας, Τ. Ρασάικος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Ι. Γουσόπουλος Αντιπρόεδρος ΕΟΞ., Χ. Ευαγγέλου εκπρόσωπος Αντιπεριφέρειας, Ν. Γιόσκος και Χ. Ναούμ Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σ. Μπίρος Πρόεδρος ΕΚΦ, Μ. Καρακόλης Αντιδήμαρχος, Σ. Βόσδου πρ. Γ.Γ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Α. Αριστείδου και Α. Μπέλτσος πρ. Αντιδήμαρχοι, Γ. Ανθόπουλος, η Κ. Καμπασνίτσαλη  και πολλοί φίλοι γονείς, αθλητές κλπ.
Το Δ.Σ. του Ομίλου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όσους έδωσαν το παρόν στην ζεστή γιορτή, ιδιαίτερα τους γονείς και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που μας κάνουν περήφανους, την Διοίκηση του Δήμου Φλώρινας και του ΔΑΚ Φλώρινας για την άψογη παροχή υπηρεσιών σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, τον Περικλή Λιατόπουλο πρ. αθλητή του Ο.ΞΙ.Φ. και ιδιοκτήτη του cafe Piatsa και το Ζαχαροπλαστείο του κ. Θεόδωρου Χρήστου.
Στην Βουδαπέστη ταξιδεύει την επόμενη Πέμπτη η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου για να συμμετέχει στο 1ο G.P. της χρονιάς.
Κλιμακώνονται οι ετοιμασίες για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στην Φλώρινα στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.
Τέλος, καλή και γρήγορη επιστροφή στις πίστες ξιφασκίες εύχεται το Δ.Σ. και  η οικογένεια του Ομίλου στον αθλητή Άγγελο Μπαντίκη μετά τον τραυματισμό του με snowboard.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου