Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ

Σε μια όμορφη και συνάμα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, που λάμπρυναν με την παρουσία τους οι αθλητές και  αθλήτριες του συλλόγου, η Επιτροπή Χάντμπολ του Αμύντα και ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλή Χατζή, έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα.


Στην  κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθησαν επίσης , η αντιδήμαρχος Συμέλα Κωτσοπούλου, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Βεράνη, ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Νίκος Παπαχρήστου, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Θωμάς Τζήγας και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου Τρύφων Γρομπανόπουλος, με τους  τρείς τελευταίους ,να έχουν την  ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στον Αμύντα.

Ο πρόεδρος του Αμύντα, Περικλής Χατζής , αφού ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους  για την παρουσία τους, προέτρεψε  τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων συλλόγου να συνεχίσουν την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν  ,καθώς αυτοί  αποτελούν πλέον  τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου στο χάντμπολ.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου Τρύφων Γρομπανόπουλος , ο οποίος εγκωμίασε την δουλειά αθλητών , αθλητριών, προπονητών, εθελοντών και φίλων που έχουν συστρατευτεί κοντά στον σύλλογο , προκειμένου να αναδείξουν εκ νέου το μεγαλείο του Αμύντα στον χώρο της χειροσφαίρισης.

Εν συνεχεία προέβη σε μια μίνι  αναφορά για την ιστορική και ανεκτίμητη προσφορά του συλλόγου στον χώρο της χειροσφαίρισης, και κλείνοντας ενθάρρυνε όλους όσους περικλείουν τον σύλλογο να συνεχίσουν προς την ίδια κατεύθυνση, υποσχόμενος ότι η τοπική κοινότητα και η αυτοδιοίκηση θα σταθούν αρωγή σ αυτή την προσπάθεια.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου