Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες ο Νικόλαος Κουσουρέτας


 
Γεμάτη μετάλλια επέστρεψε η ομάδα δρόμων αντοχής του ΣΟΧ Φλώρινας από τους Πανελλήνιους Αγώνες που έγιναν στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια.
Πραγματοποιήθηκαν δύο αγωνίσματα, το Σάββατο 2/2 Sprint 1300 m και την Κυριακή 3/2 Απόσταση Ελεύθερης Τεχνικής Ατομικής Εκκίνησης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
SPRINT
3η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Γυναικών για την Κεσσίδου Κατερίνα,
2η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Παίδων 1 για τον Κουσουρέτα Νικόλαο,
3η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Παίδων 1 για τον Τσούλη Γιώργο
3η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Κορασίδων 1 για την Στανίδου Ελευθερία.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ -ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
3η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Γυναικών για την Κεσσίδου Κατερίνα,
1η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Παίδων 1 για τον Κουσουρέτα Νικόλαο,
4η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Παίδων 1 για τον Τσούλη Γιώργο
5η Πανελλήνια Νίκη στην κατηγορία Κορασίδων 1 για την Στανίδου Ελευθερία.
Επίσης άριστη εμφάνιση έκαναν και οι μικροί αθλητές Σαπρανίδης Χάρης και Σαπρανίδου Κωνσταντίνα που συμμετείχαν στην πρωταγωνιστική κατηγορία.
Σε έναν όμορφο Αγώνα οι αθλητές του ΣΟΧ έγραψαν μία ακόμα χρυσή Σελίδα στην Ιστορία του Συλλόγου, που γράφεται 80 συνεχή χρόνια, με ήθος και προσφορά, στον αθλητισμό, στον τουρισμό, στην θετική διαφήμιση του Νομού. Με τέτοιους αθλητές , προπονητές και στελέχη που προσφέρουν ανιδιοτελώς ,το μέλλον του Συλλόγου προδιαγράφεται λαμπρό.
Οι Αθλητές του ΣΟΧ με τις θέσεις που κατέλαβαν στα αγωνίσματα που συμμετείχαν έδωσαν την καλύτερη απάντηση στα πικρόχολα σχόλια του ανωνύμου Σχολιαστή στο δημοσίευμα-ανάρτηση στις 18/1/2013 neaflorina.blogspot.gr .
Ένα έχει ίχνος αξιοπρέπειας, ο ανώνυμος, έστω και ανώνυμα, ας ζητήσει δημοσίως συγνώμη από τον Σύλλογο και προπαντός τον αθλητή και τους γονείς του. Γιατί (ας χρησιμοποιήσω και μια φράση δική του) έγινε διεθνώς ρεζίλη.
Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει τους Αθλητές του και τους Άξιους Προπονητές Παπακοσμά Βηθλεέμ και Τσούλη Στέλιο που οι μεθοδικές και άοκνες προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν .
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου