Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

συνεδρίασε το Σάββατο 02 Μαρτίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 02-03-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου συνεδρίασε το Σάββατο 02 Μαρτίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκαεννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη και τέσσερα εκτός αυτής.

Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
ü                  «Έκδοση ψηφίσματος για το “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”», με εισηγητή τον κ. Α. Σίπκα, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας.
Κατά πλειοψηφία εκδόθηκε το παρακάτω ψήφισμα, καθώς οι κ.κ. Ο. Μούσιου, Ν. Καρυπίδης και Β. Καραντζίδης ψήφισαν υπέρ της υιοθέτησης του ψηφίσματος των εργαζομένων στο παραπάνω πρόγραμμα.
«ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».
Σε μια περίοδο όπου η αναγκαιότητα για δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, ζητά από την πολιτεία να βρει λύση στο πρόβλημα χρηματοδότησης του προγράμματος, με τη διασφάλιση της συνέχισης της απασχόληση των εργαζομένων».
ü                  «Κατανομή του ποσού 114.131,58 ήτοι 113.960,38 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας, για το έτος 2013», με εισηγητή τον κ. Γ. Αργυρόπουλου, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Σχετικά με την ψήφιση δαπανών εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας», με εισηγητή τον κ. Θ. Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  «Εκμίσθωση ακινήτου (πρώην αγροτολέσχη) στην Τοπική Κοινότητα Λεπτοκαρυάς», με εισηγητή τον κ. Κ. Αλεξίου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Εσόδων του Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ü                  «Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 422/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που αφορά στην αφορά στην έγκριση νέου ωραρίου λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων Ανακυκλώσιμων Υλικών, Καθαρισμού Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Ι. Αναγνωστόπουλο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
ü                  «Ολοκλήρωση ωριμότητας της τηλεθέρμανσης οικισμού Μελίτης Δήμου Φλώρινας για υποβολή πλήρους φακέλου στο ΕΠΠΕΡΑΑ / Ταμείο Συνοχής», με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση μελετών έργων και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης», με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Σχετικά με παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ», «Έγκριση μελετών έργων και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης», με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Παραλαβή παραδοτέων της  υπηρεσίας “Τεχνική Υποστήριξη Δήμου Φλώρινας έτους 2012” για τις πράξεις “Υπαίθρια αναψυχή στο περιαστικό δάσος Αγ. Παντελεήμονα του Δήμου Φλώρινας” & “Παρέμβαση στο χώρο του πρώην Ζωολογικού κήπου”»,  με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Παραλαβή παραδοτέων της  υπηρεσίας “Τεχνική Υποστήριξη Δήμου Φλώρινας έτους 2012” για τις πράξεις “Ανάπλαση λεωφόρου Μοναστηρίου” & “Ανάπλαση κτιρίων, χώρου πρασίνου και παιδικής χαράς έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου”»,  με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Παραλαβή μελέτης με τίτλο ¨Καταγραφή και μετεγγραφή στο Υποθηκοφυλακείο των σχολικών κτιρίων και κτιρίων ιδιοκτησίας του Καλλικρατικού Δήμου Φλώρινας¨»,  με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2013 του Δήμου Φλώρινας»,  με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Επικαιροποίηση της μελέτης με τίτλο: Χώρος Διατήρησης της Φυσικής, Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της περιοχής»,  με εισηγήτρια την κ. Β. Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Φ. Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση διενέργειας προμήθειας εξοπλισμού σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής Δήμου Φλώρινας»,  με εισηγήτρια την κ. Φ. Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση ψήφισης πιστώσεων για τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων 2012 του Δήμου Φλώρινας»,  με εισηγήτρια την κ. Φ. Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Σχετικά με την ανάθεση προμήθειας φακέλων με προπληρωμένο τέλος, επιτυπώσεων και γραμματοσήμων Δήμου Φλώρινας»,  με εισηγήτρια την κ. Φ. Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθ. 21/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΦ», με εισηγητή τον κ. Τ. Ρασάικο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.
ü                  «Σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθ. 22/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΦ»,  με εισηγητή τον κ. Τ. Ρασάικο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.
ü                  «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 9/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φλώρινας που αφορά στη συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 11/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φλώρινας σχετικής με τη συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στο ¨Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων¨», με εισηγητή τον κ. Θ. Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  Επιχορήγηση του αθλητικού συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης ¨Σάρισες Φλώρινας¨»,  με εισηγητή τον κ. Θ. Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας εκδήλωσης ¨ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ 4Απριλίου 1944¨ την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 με την Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής»,  με εισηγητή τον κ. Θ. Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Φλώρινας στο Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων έτους 2013»,  με εισηγητή τον κ. Θ. Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου