Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«MASTER MASKE CLASS από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο παιδικός αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου. Μικροί
και μεγάλοι, παιδιά, γονείς και δάσκαλοι, όλοι με αποκριάτικη αμφίεση και κέφι, χόρεψαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν και διασκέδασαν στο καφέ ΑΙΘΡΙΟΝ το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν αθρόα, παιδιά και γονείς 
διαγωνίστηκαν με γέλια και πειράγματα, ενώ στα τραπέζια περίμεναν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν 10 χαρταετοί, μια ευγενική προσφορά του βιβλιοπωλείου ΠΑΣΧΑΛΗΣ.
Η συμμετοχή του κόσμου, τα χαμόγελα παιδιών και γονέων και η ευχάριστη… κούραση όλων από τη διασκέδαση και τα παιχνίδια ήταν η καλύτερη δυνατή επιβράβευση όλων όσων προσπάθησαν για την οργάνωση του χορού. 
Από την πλευρά του Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και κυρίως τις μαμάδες των παιδιών για όλα τα νόστιμα και εντυπωσιακά εδέσματα που προσέφεραν αλλά και για την άριστη εθελοντική τους διάθεση από την οργάνωση μέχρι και την αποχώρηση από το καφέ. Η πραγματοποίηση αποκριάτικου παιδικού χορού, μετά από πολύ καιρό, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέρα από την 
χαρά που μας γεμίζει, μας εμψυχώνει ώστε να συνεχίσουμε με εντονότερους ρυθμούς, με τη συνεργασία όλων των γονέων, τις προσπάθειές για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου »
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου