Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Συνεχίστηκε με επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5x5 mini handball 2013»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η δεύτερη αγωνιστική ημέρα (από τις πέντε) του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας.
Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ανοικτό γήπεδο της αυλής του Γυμνασίου Φιλώτα συμμετείχαν για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει τις ομάδες τους και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 30 αγώνες.
Έγιναν πραγματικά δυνατοί και ωραίοι αγώνες, ενώ οι συμμετέχοντες έπαιξαν με πάθος και δύναμη ενώ πολλοί γονείς που παραβρέθηκαν υποστήριζαν με παλμό τα αυριανά αστέρια του handball.
Σημαντικό γεγονός ήταν η παρουσία του χορηγού του τουρνουά κου Θεοδωρίδη οπού παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τους αγώνες και τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ήταν οι: (αλφαβητικά) Δεληγιαννίδης Βασίλης, Ζαρογιάννη Ζωή, Θεανώ Λιότσκα, Κλάζογλου Ειρήνη, Κούπας Δημήτρης, Παραστατίδου Μελίνα, Ταϊρίδου Θωμαή, Τσουτσουλάκη Τάνια.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Εθελοντική Διασωστική Μονάδα Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών και την γενική ιατρική μέριμνα που πρόσφερε κατά την διάρκεια του τουρνουά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2013, οπού θα πραγματοποιηθεί η 3η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου