Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αλλαγές προσώπων στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας

Το Σάββατο 11 Μαϊου 2013 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές της Ε.Π.Σ. Φλώρινας. Μία σημαντική στιγμή για το Φλωρινιώτικο Ποδόσφαιρο κάθε φορά που διεξάγεται η εκλογική διαδικασία. Το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων του Νομού μας.
Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Σίπκας απηύθυνε χαιρετισμό προς τους εκπροσώπους των Σωματείων. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου της Ε.Π.Σ. Φ κ. Παπαθανασίου αλλά και του απερχόμενου γραμματέα κ. Πινόπουλου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς μετά από πολλά χρόνια κάνει όπως είπε και ο ίδιος τον τελευταίο του απολογισμό ως γραμματέας της Ε.Π.Σ.Φ (για την ακρίβεια οι δυο τους είχαν διατελέσει στις συγκεκριμένες θέσεις αδιαλείπτως από το 1981). Η διαδικασία συνεχίστηκε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Συνέλευση και από εκεί και πέρα ήρθε η σειρά της κάλπης.
Στη ψηφοφορία συμμετείχαν 47 σωματεία δια μέσου των εκπροσώπων τους (ένας από κάθε σωματείο) και συνολικά 20 υποψηφιότητες για τις 11 θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Κάθε εκπρόσωπος Σωματείου έπρεπε να βάλει υποχρεωτικά 11 σταυρούς προτίμησης. Σε σύνολο 47 ψηφοδελτίων βρέθηκαν 45 έγκυρα και 2 άκυρα (είχαν 10 σταυρούς αντί για 11). Αναλυτικά τώρα τα αποτελέσματα των 11 πρώτων:

Στη ψηφοφορία έλαβαν:
Δούμτσης Κωνσταντίνος 38 ψήφους
Αντωνιάδης Κώστας 33 ψήφους
Τουριάνης Βαγγέλης 33 ψήφους
Σταυρίδης Κώστας 33 ψήφους
Μίγγος Στέφανος 28 ψήφους
Γιαπράκης Χρήστος 27 ψήφους
Τσουτσούλης Δημήτριος 26 ψήφους
Αυγουστίνος Αρχιμίδης 26 ψήφους
Βασιλείου Αναστάσιος 26 ψήφους
Αξιώτης Αθανάσιος 25 ψήφους
Γιάκας Φώτης 25 ψήφους
Αναπληρωματικό μέλος
Αντωνίου Χρήστος

Αυτοί είναι και οι 11+1 εκλεγέντες νέοι Σύμβουλοι της Ένωσης. Το καταστατικό προβλέπει πως εντός 8 ημερών θα πρέπει να γίνει η συγκρότηση του νέου Συμβουλίου σε σώμα, κάτι το οποίο θα συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 8.00 μ.μ. με μυστική ψηφοφορία από τα νέα μέλη του Δ.Σ. όπου θα οριστούν ο νέος Πρόεδρος, ο Γ.Γραμματέας, Α’ και Β’ αντιπρόεδρος, ταμίας και τα απλά μέλη.

Πηγή: florina-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου