Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σχετικά με την 9η Ταξιαρχία Πεζικού Φλώρινας



Την Τρίτη 28 Μαΐου, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με θέμα την ενημέρωση των βουλευτών - μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,
κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, για τη «Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων», καθώς και τη διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής, σχετικά με τη δομή, σε προσωπικό και μέσα, των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. η εσωτερική ανασυγκρότηση και η αναγέννηση της χώρας μας συνδέεται αδιάρρηκτα και με τη διεκδίκηση μιας νέας εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής στη βάση μιας νέας εθνικής στρατηγικής. Μιας στρατηγικής που προάγει τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας, της δημοκρατίας, της ειρήνης, της ελευθερίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
Ως μέλος της Επιτροπής στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εξέφρασα την άποψη ότι η 9η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού θα πρέπει να παραμείνει στην πόλη της Φλώρινας. Υπογράμμισα δε ότι τα κριτήρια με τα οποία «ανοίγει» ή «κλείνει» ένα στρατόπεδο τόσο στη Δυτική Μακεδονία όσο και στην περιοχή της Φλώρινας, δεν μπορεί να είναι τα ίδια με αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας.
Θανάσης Γερμανίδης
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ.
Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου