Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.Ε.Α.Φ.Α.Σ.Ε.Α.Φ.                                                                                                                           Φλώρινα  28 Μαΐου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου, στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Σκοπού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 8ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου, τον οποίο διοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α.Φ.  

 Η προσέλευση των 70 διαγωνιζομένων ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.   
 Ο διαγωνισμός άρχισε στις 10:00 πμ και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 14:00 μμ με την απονομή των επάθλων και των δώρων των 6 πρώτων νικητών καθώς και με την κλήρωση των δώρων. 
 Οι έξι πρώτοι νικητές του διαγωνισμού, που αλίευσαν τα μεγαλύτερα ψάρια είναι οι εξής:
1ος νικητής  Παπαθανασίου Νικόλαος 6,440 κιλά   
2ος νικητής Καρκάνης Πέτρος 5,480 κιλά   
3ος νικητής Τουριάνης Παναγιώτης 4,360 κιλά      
4ος νικητής Βοσκόπουλος Σταύρος 3,640 κιλά                
 5ος νικητής Σαλαπάνης Ευριπίδης 3,380 κιλά                                                                                        6ος νικητής Λιόντης Αναστάσιος 2,570 κιλά
Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά το φετινό διαγωνισμό, τα ψάρια τα οποία αλιεύτηκαν, απελευθερώθηκαν άμεσα και ο σύλλογος των ερασιτεχνών αλιέων έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή μεταχείριση των ψαριών κατά την αλίευση και την απαγκίστρωση τους, γεγονός που ικανοποίησε την συντριπτική πλειοψηφία των διαγωνιζομένων και όχι μόνο.   
 Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση του    σε όλη την περίοδο προετοιμασίας του διαγωνισμού και την επιχορήγηση του διαγωνισμού καθώς και τους χορηγούς, Χριστοφόρου Σωτήρη, Δελκούση Πέτρο, Στάιο Ευάγγελο, Καλαιτζή Σμαρώ και Αφοί Μπέλλη, για τις ευγενικές τους προσφορές.                                                                                   Επίσης ευχαριστεί θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του διαγωνισμού,  τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του.     
 Τέλος εύχεται στα μέλη του μια καλή και ευχάριστη αλιευτική περίοδο, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι μας πράξη το σύνθημα μας:  «ΠΙΑΝΩ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ»!

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου