Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αύριο Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών



Το σχέδιο νόμου, που καταθέτει προς ψήφιση η Κυβέρνηση στη Βουλή, ναρκοθετεί τα θεμέλια του κοινωνικού οικοδομήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς θέτει σε διαθεσιμότητα 12500 εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα μεταξύ των οποίων 2500 εκπαιδευτικοί.
Με τη γνωστή πλέον φασιστική πρακτική της οριζόντιας κατάργησης, καταργούν από τη μία στιγμή στην άλλη 52 ειδικότητες εκπαιδευτικών, καρατομώντας την Επαγγελματική-Τεχνική Εκπαίδευση, καταργώντας 3 ολόκληρους τομείς της και αφήνοντας έκθετους πάνω από 20000 μαθητές. Με το ίδιο νομοσχέδιο τίθενται σε διαθεσιμότητα και χιλιάδες σχολικοί φύλακες, των οποίων οι υπηρεσίες για τη διαφύλαξη των σχολικών μονάδων και της ασφάλειας των μαθητών θεωρούνται επίσης απαραίτητες.
Κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει. Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει. Να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο λαιμητόμος. Καλούμε έστω και την ύστατη ώρα να επικρατήσει λογική και σύνεση. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!!!
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στις 11:30μ.μ. στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου