Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και η έβδομη ημέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2013 του Δήμου Φλώρινας

                                      

Φλώρινα, 24-08-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και η έβδομη ημέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2013 του Δήμου Φλώρινας, η οποία περιελάμβανε:

Στις 19:00 στο Νέο Πάρκο τουρνουά αγώνων μπάσκετ από την Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Στις 20:00 στον αύλειο χώρο του 1ου, 2ου Δημοτικού  Σχολείου χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού με υπεύθυνες τις κυρίες Κοσκοσά Βιβή και Βράντση Φανή.

Στις 21:30 στο γήπεδο του ΤΕΙ παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και Ηπειρώτικο πανηγύρι με τον Α. Κυρίτση και κλαρίνο τον Κ. Βέρδη.
Στις 22:00 στο 1ο, 2ο Δημοτικό Σχολείο μουσικοθεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας «Όλα κυρ Νίκο είναι εδώ!», αφιέρωμα στο μεγάλο ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, μια παράσταση που είχε μεγάλη απήχηση από το κοινό και για την Τρίτη αυτή φορά που πραγματοποιήθηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα- Σάββατο 24 Αυγούστου 2013-περιλαμβάνει:
21:00 Πλ. Ηρώων-Τμήμα εκμάθησης Πολτιακής λύρας Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής με δάσκαλο τον κο Ξανθόπουλο Χαράλαμπο.
22:00 Πλ. Ηρώων-Χορευτικά Τμήματα «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς, «Παναγία Σουμελά» Αμμοχωρίου και «ΑΚΡΙΤΑΣ» Αχλάδας.






Κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στον αύλειο χώρο του συλλόγου, που έγιναν από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κ. Καράογλου Θεόδωρο.

Ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου και του Υπουργού στις εκθέσεις που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δρώμενων 2013 του Δήμου Φλώρινας.


Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης παρέστη στις  εκδηλώσεις  Πρέσπες 2013 « ΜΕΛΙΝΑ: Όπου και να ταξιδέψω η ΕΛΛΑΔΑ» στο κτίριο Εξάρχου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου