Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Κ. Κωνσταντινίδη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…

Την ώρα που η Εφορία ή η Τράπεζα συναγωνίζονται ποιά θα πρωτοπάρει τα σπίτια μας, την ώρα που οι κουτσουρεμένοι μισθοί που συντηρούσαν κάποιες οικογένειες από παππούδες ως εγγόνια θα χαθούν λόγω των χιλιάδων απολύσεων, την ώρα που και ο τελευταίος εργαζόμενος θα μετατραπεί σε άνεργο, την ώρα που δεν θα υπάρχει ρεύμα και νερό στα σπίτια μας, βγαίνει ο απομείνας εκπρόσωπος των κομμάτων της συμφοράς στην περιοχή μας κ. Κωνσταντινίδης και δηλώνει ανερυθρίαστα: 
«Με σταθερά και σίγουρα βήματα προχωράει η διαδικασία υλοποίησης της δέσμευσης του κ. Παπαγεωργίου για την παροχή φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία, με την ευκαιρία της διέλευσης του Αδριατικού αγωγού ΤΑΡ. Στο πλαίσιο αυτό, ιδρύεται στη Δυτική Μακεδονία περιφερειακή επιχείρηση φυσικού αερίου στα πρότυπα της ΔΕΠΑ, ως φορέας ανάπτυξης της απαραίτητης υποδομής και όλων των λοιπών πτυχών της βιομηχανίας φυσικού αερίου καθώς και της διανομής του στην περιοχή.
Σε πείσμα όσων αρνήθηκαν την προοπτική αυτή και με δηλώσεις μικροψυχίας, προτίμησαν να την αμφισβητήσουν, μεταξύ αυτών και η Βουλευτής Κοζάνης κα. Ραχήλ Μακρή.
Θέλω να πω για μία κόμη φορά, πως η ανάπτυξη του τόπου μας δεν έχει κομματικό χρώμα αλλά πρέπει να αποτελεί κοινό τόπο και στοιχείο ενότητας όλων μας».

Δηλαδή μας λέτε κ.Κωνσταντινίδη ότι δεν μας χρειάζεται ούτε η τηλεθέρμανση, ούτε φθηνό πετρέλαιο, ούτε τα ξύλα της περιοχής μας, αλλά το αέριο του Αζερμπαϊστάν που μας εξασφάλισε με το λόγο συμβόλαιο, αλήθεια πότε, πώς και σε ποια τιμή, ο υφυπουργός κ.Παπαγεωργίου μέσω του αγωγού ΤΑΠ. Έλα όμως που πέρασαν και άλλοι αγωγοί από τον τόπο μας τα ηλεκτροφόρα καλώδια της PRENECON και δεν ωφέλησαν, αλλά αντίθετα προκάλεσαν καταστροφή στους δρόμους μας και ένα σωρό προβλήματα, που τα κομματικά γυαλιά, σας εμποδίζουν να τα δείτε. Λέτε ακόμα ότι θα φτιάξετε στην Δυτ.Μακεδονία επιχείρηση φυσικού αερίου (φαίνεται ότι θα απορροφήσουμε τεράστιες ποσότητες) στα πρότυπα μάλιστα της ΔΕΠΑ. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα την φτιάξετε αφού θα την πουλήσετε όπως την ΔΕΠΑ. Και όλα αυτά μετά από μια συνάντηση με έναν υφυπουργό. Δεν μας λέτε τίποτα όμως για το ρόλο σας στην Βουλή. Και δεν μας λέτε γιατί και με την δική σας ψήφο καταστρέφετε την ιδιαίτερη πατρίδα σας αλλά και όλη την Ελλάδα.
Όσο για τις σταυλικές εγκαταστάσεις και την διευκόλυνση των αδειοδοτήσεων σας βγάζουμε το καπέλο. Αφού με την πολιτική σας κλείσανε οι περισσότερες μονάδες, τώρα με την διευκόλυνση των αδειοδοτήσεων θα ξανανοίξουν.
Κ. Κωνσταντινίδη
Δεν περιμένουμε τίποτα καλό για τον τόπο μας από την παρουσία σας στην Βουλή. Τουλάχιστον μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και μην μας προκαλείται με ευτελείς υποσχέσεις.

Παπαντωνίου Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου