Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Οι λίστες του υπουργείου Παιδείας για το πλεονάζον προσωπικό και τις κενές θέσεις

Τις λίστες από τις οποίες θα προκύψουν οι υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δημοσιοποίησε το υπουργείο Παιδείας. Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται αναλυτικά το πλεονάζον προσωπικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά κλάδο, ειδικότητα ή κατηγορία και οι αντίστοιχες κενές θέσεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Στη δεύτερη σχετική υπουργική απόφαση αναφέρεται ο αριθμός θέσεων των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας κυβέρνησης που υποχρεωτικά θα πάρουν μετάταξη για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανά περιφέρεια και Διεύθυνση Εκπαίδευσης, κλάδο ή ειδικότητα. Παράλληλα, τα ίδια ισχύουν (πάλι ανά περιφέρεια και Διεύθυνση Εκπαίδευσης) και για το διοικητικό προσωπικό και τις οργανικές θέσεις.
Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται σε κάθε παράγραφο 1 ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Υπουργικής Απόφασης και σε κατηγορίες με τις θέσεις κάθε παραγράφου 2 ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ίδιας Υπουργικής Απόφασης, καλούνται από την Τετάρτη 14/8 ως και τις 23/8 να υποβάλουν σχετική αίτηση προτίμησης, προκειμένου να συνταχθούν οι αξιολογικοί πίνακες βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις.
Οι αιτήσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό ηλεκτρονική σελίδα http://teachers.exams.minedu.gov.gr του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Διαβάστε αναλυτικά την υπουργική απόφαση για το πλεονάζον προσωπικό

Διαβάστε αναλυτικά την υπουργική απόφαση για τις υποχρεωτικές μετατάξεις

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου