Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Δυνατές εμπειρίες στο camp του Βελιγραδίου

Την Κυριακή 11 Αυγούστου επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχαν για μία εβδομάδα σε προπονητικό camp της πόλης Kacarevo δίπλα στο Βελιγράδι.
Οι εντυπώσεις των παιδιών και του συνοδού κ. Αραβιάδη είναι πολύ θετικές κυρίως όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι. Το επίπεδο της προπόνησης ήταν υψηλό και τα παιδιά πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στην εξαντλητική εξάσκηση, η οποία γινόταν καθημερινά πρωί και απόγευμα. Οι Σέρβοι αθλητές που συμμετείχαν προέρχονταν από διάφορες ομάδες της Σερβίας και διακρίνονταν από την πλούσια εμπειρία τους αγωνιζόμενοι στα επίσημα πρωταθλήματα της χώρας τους. Έτσι, οι αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ αντάλλαξαν χτυπήματα και προπονήθηκαν δυνατά με αθλητές ανώτερου επιπέδου.
Οι προπονήσεις γινόταν στο κλειστό γυμναστήριο του Kacarevo και περιελάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ατομικές προπονήσεις, προπόνηση με Σέρβο αθλητή και στο τέλος εσωτερικό τουρνουά των συμμετεχόντων.
Όσο αφορά την φιλοξενία οι εντυπώσεις είναι επίσης εξαιρετικές. Οι άνθρωποι της πόλης και του τοπικού συλλόγου φρόντιζαν με αγάπη και ζεστασιά τα παιδιά, έδειξαν εγκαρδιότητα και πάντα με καλή διάθεση και προθυμία επίλυαν αμέσως κάθε ζήτημα που παρουσιάζονταν. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιελάμβανε και ξενάγηση στις πόλεις Pancevo και Βελιγράδι. Τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας και να δουν τα αξιοθέατα της πόλης. Στο Pancevo ο κ. Αραβιάδης και ο αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωαννίδης έδωσαν ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση όπου εξέφρασαν τις εντυπώσεις τους από την παρουσία της ομάδας στο camp και γενικότερα στη Σερβία.
Στο τέλος και πριν την επιστροφή έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στο camp και ο κ. Αραβιάδης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Επίσης, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου της Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη και του Προέδρου της ομάδας κ. Λυγούρα Γιώργου.
Συμπερασματικά, η πρώτη έξοδος της ομάδας από τη χώρα αποτιμάται ως πολύ θετική. Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, γυμνάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο και βελτίωσαν την τεχνική τους κατάρτιση. Έτσι, πέτυχε ο στόχος της αποστολής που δεν ήταν άλλος από την αθλητική άνοδο των αθλητών μας.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο αποστολής κ. Αραβιάδη Θεολόγο για τον άψογο συντονισμό και τη φροντίδα των παιδιών, και τα ίδια τα παιδιά για την όλη προσπάθεια. Η αγάπη τους για τον αθλητισμό είναι σίγουρο ότι θα τα ανταμείψει. Τέλος, ευχαριστεί πολύ τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο που στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας για την ανάδειξη του αθλητισμού της πόλης μας.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου