Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα του ΕΚΦ για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Σεπτέμβρη στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει. 
Μετά από τρεισήμισι χρόνια εφαρμογής των αποτυχημένων εκ του αποτελέσματος μνημονιακών πολιτικών, η οικονομία βυθίζεται σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση και η ελληνική κυβέρνηση περιορίζεται στο να προσφέρει καλές υπηρεσίες στην τρόικα και κάκιστες στη χώρα. Οι αριθμοί δεν βγαίνουν, οι εκτιμήσεις διαψεύδονται, οι άνθρωποι υποφέρουν.
Η πραγματικότητα, που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική τάξη της χώρας και ο ελληνικός λαός, είναι η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, η φτωχοποίηση, η λιτότητα, ο εκφοβισμός, οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες και οι φοροεπιδρομές. Το χειρότερο όλων είναι διαρκείς παρεμβάσεις στα Δημοκρατικά και Κοινωνικά μας Δικαιώματα, μέσα από την κατάργηση και τις συνεχείς «παρακάμψεις» Δημοκρατικών Θεσμών και Διαδικασιών.
Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος. Η εσωτερική υποτίμηση με την ισοπέδωση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης, εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας. Κάθε έννοιας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η άγρια δημοσιονομική και διαρθρωτική προσαρμογή που επιβλήθηκε στην Ελλάδα μεταβάλλει την οικονομική κρίση σε ανθρωπιστική. Μία πολιτική που απλά….«δεν τους βγαίνει»!
Απαντάμε σε όλους αυτούς:
Αλλαγές, εκσυγχρονισμός, ανάπτυξη, πρόοδος, προοπτική και ελπίδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξουν με υποταγμένους, εξαθλιωμένους και εξοντωμένους τους πολίτες, την κοινωνία, τους εργαζόμενους, με πληγωμένη την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί δηλώνουμε ότι:
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!
τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ της φτώχειας, της λιτότητας, των χαρατσιών, της ανεργίας, των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία για την μετακίνηση από Φλώρινα Θεσσαλονίκη ώρα 14:00 απέναντι από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στo τηλέφωνο 2385046903.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου