Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Τα «Στρουμφάκια 2» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Αρχίζουν σήμερα οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί είναι:

Στρουμφάκια 2
(The Smurfs 2)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10: 17.00 και 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10: 11.00 (πρωί), 17.30 και 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 22/10: 21.00

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
-ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20.30: ΜΙΣΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
-ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Κωμωδία | 105'
(Μεταγλωττισμένο)
Σκηνοθεσία: Ράτζα Γκοσνέλ
Πρωταγωνιστούν: Νιλ Πάτρικ Χάρις, Μπρένταν Γκλίζον, και ακούγονται οι: Φοίβος Ριμενας, Φώτης Πετρίδης, Τηλέμαχος Κρεβαϊκας, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλίας Ζερβός

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου - τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου