Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ερώτηση Λαγού Ιωάννη για αποψίλωση Γράμμου - Δελτίο τύπου


Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, Βουλευτής Β’ Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έκανε ερώτηση στην Βουλή σχετικά με το μείζον θέμα της παράνομης υλοτόμησης στο Γράμμο από αλβανούς λαθροϋλοτόμους οι οποίοι έχουν φτιάξει δρόμους και μπαίνουν δεκάδες χιλιόμετρα μέσα στο Ελληνικό έδαφος για να κόψουν δέντρα και να μεταφέρουν την ξυλεία πίσω στην Αλβανία για να την εμπορευτούν.


Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής, από τον Ιούνιο του 2012 που οι Έλληνες Εθνικιστές πέτυχαν την είσοδο τους στη Βουλή (λαμβάνοντας 425.000 ψήφους, το 7% περίπου των ψήφων του Ελληνικού λαού), έχει κάνει περίπου 60 στοχευόμενες ερωτήσεις, επερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που αφορούν θέματα της πολύπαθης περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας. Καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις με τις ερωτήσεις μας να κινητοποιήσουμε τον κρατικό μηχανισμό και να δώσουμε λύσεις σε απτά, ρεαλιστικά προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, έχουμε αναδείξει πολλά προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και ζητήματα τα οποία χρονίζουν. Οι 3 τελευταίες κυβερνήσεις του Jeffrey Papandreou (ή αλλιώς ΓΑΠ), Παπαδήμου και Antonaki Samaras (rass-rass-rass) έχουν εγκαταλείψει την Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά με αποτέλεσμα να οργιάζει η ανεργία (Πανευρωπαϊκή πρωτιά σε Περιφέρειες), τα λουκέτα στα μαγαζιά να είναι αμέτρητα, η ανασφάλιστη και κακοπληρωμένη εργασία να γίνει θεσμός, οι νέοι και νέες μας να ψάχνουν εναγωνίως για μια δουλειά στο εξωτερικό, οι παραδοσιακοί πυλώνες της τοπικής οικονομίας να φυτοζωούν (γουνοποιία, αγροτιά, βιοτεχνίες, μεταποίηση) ή να είναι υπό διωγμό (ΔΕΗ, ΛΑΡΚΟ, κλείσιμο τοπικών Δ.Ο.Υ., γραφείων ΙΚΑ & ΟΑΕΕ, υποβάθμιση νοσοκομείων και άλλων υπηρεσιών κλπ).

Οι Έλληνες πατριώτες της Δυτικής Μακεδονίας έχουν αγκαλιάσει το μοναδικό πραγματικά λαϊκό πολιτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής διότι πάντα μιλάει και πράττει με γνώμονα την αλήθεια και τα συμφέροντα της πατρίδας. Η δημοσκοπική εκτόξευση της Χρυσής Αυγής αντικατοπτρίζεται στα καφενεία, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας, στις συνομιλίες μεταξύ των πολιτών, παντού ακούς για τη Χρυσή Αυγή και τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα. Κάναμε πράξη το σύνθημα μας «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και «ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ» παρά τον πόλεμο και την λάσπη που δεχόμασταν τους τελευταίους μήνες από το κράτος, το παρακράτος και τους κολαούζους του (διεφθαρμένα ΜΜΕ, σιχαμένοι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι, μυστικές υπηρεσίες, κουκουλοφόροι, καλοταϊσμένες προδοτικές ΜΚΟ κλπ).

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός αφού κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση, όπως και άλλες που άπτονται θέματα της Δυτικής Μακεδονίας, την επόμενη μέρα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 συνελήφθη μαζί με τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους συναγωνιστές Βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο και Χρήστο Παππά, διωκόμενος για τις Εθνικιστικές του ιδέες.
Αυτή τη στιγμή είναι πολιτικός κρατούμενος της Ελληνικής (;) κυβέρνησης κατόπιν εντολών από ξένα σκοτεινά κέντρα.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε όλα τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο κράτος, να επιτίθενται χωρίς φειδώ, χωρίς ντροπή, χωρίς καν αποδείξεις  στους Έλληνες Εθνικιστές και στο κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Μας σταυρώνουν κανονικά χωρίς καν να μας πάνε από τον Άννα στον Καϊάφα έτσι για τα μάτια του κόσμου. Επιτέθηκαν στους Έλληνες Δικαστές επειδή τόλμησαν να αφήσουν ελεύθερους τους συναγωνιστές Κασιδιάρη, Μίχο και Παναγιώταρο. Λοιδορούν και συκοφαντούν με απίστευτη μανία τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με άνωθεν εντολές ξένων κέντρων ξεκάθαρα επειδή είναι Έλληνες Εθνικιστές, επειδή αγωνίζονται για τις ιδέες τους, επειδή θέλουν ελεύθερη και ανεξάρτητη την πατρίδα τους, επειδή τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης τα επέστρεψαν στον Ελληνικό λαό και δεν σκύβουν το κεφάλι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της για την Καστοριά, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και όλη τη Δυτική Μακεδονία μέσα και έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ενδιαφέρθηκε και ανέδειξε ένα ακόμη πρόβλημα του τόπου μας, όπως πολλές φορές έχουν πράξει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής) και ο Αντώνης Γρέγος (Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής).

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ερωτήσεις που έχουμε κάνει πολλάκις για το πετρέλαιο θέρμανσης, για τους απλήρωτους 5μηνίτες, για τους ρομά και την παραβατική τους συμπεριφορά, για τις υποθέσεις κατασπατάλησης και κατάχρησης δημοσίου χρήματος από τους Δήμους (βλέπε υπόθεση κληρονομιάς Παπαλαζάρου), για την παράνομη ανασκαφή στο λιμναίο οικισμό του Δισπηλιού, για τις εγκληματικές πράξεις αλβανών στα χωριά της μεθορίου, για την απουσία του στρατού από το νομό Καστοριάς, για την αδυναμία της Αστυνομίας να φυλάξει τα σύνορα χωρίς τη συνδρομή του στρατού, για την υποβάθμιση του νοσοκομείου Καστοριάς, για το λαθρεμπόριο ναρκωτικών από αλβανούς και άλλα πολλά.





Δυστυχώς για την Καστοριά οι άλλοι βουλευτές του αντι-συνταγματικού τόξου  είναι για τα καρναβάλια (Διαμαντόπουλος-Συριζα)

Ή είναι για τα πανηγύρια (Αντωνίου-ΝΔ).

Στις σκοτεινές αυτές μέρες που διανύουμε οι άξιοι, οι αγωνιστές και οι ικανοί είναι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές ενώ οι άχρηστοι καρεκλοκένταυροι πολιτικάντηδες που έχουν ρημάξει τον τόπο πανηγυρίζουν για την αντισυνταγματική και πραξικοπηματική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής μοιράζοντας (νομίζουν) τα ιμάτια-ψήφους της.

Όλα αυτά όμως θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όταν μιλήσει ο Ελληνικός λαός ο οποίος ξέρει καλά τι είναι και τι δεν είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!


Ερώτηση για την αποψίλωση του Γράμμου από παράνομη υλοτόμηση Αλβανών.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΘΕΜΑ: «Δραματική αποψίλωση του Γράμμου από παράνομη υλοτόμηση Αλβανών».

Κατά το τελευταίο έτος έχει συντελεστεί σε μεγάλη έκταση αποψίλωση του Γράμμου από χιλιάδες δέντρα. Το φαινόμενο οφείλεται κατά κύριο λόγο σε Αλβανούς υπηκόους, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στη χώρα από την ελληνοαλβανική μεθόριο και επιδίδονται σε λαθραία υλοτόμηση. Η ελλιπής φύλαξη του όρους καθιστά εύκολο το έργο τους, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους έχουν αποψιλωθεί 5.000 περίπου δασικά στρέμματα.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
Είναι ενήμεροι για το ως άνω περιγραφέν φαινόμενο; Τι προτίθεται να πράξουν για την πάταξή του;
Έχουν υπολογίσει μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών την ακριβή έκταση της αποψίλωσης που έχει μέχρι σήμερα συμβεί; Αν ναι, ποια είναι αυτή;
Έχει εκπονηθεί σχέδιο αναδάσωσης του όρους στα σημεία που έχουν πληγεί από τη δράση των αλβανών;



Αθήνα, 27/09/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου