Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης: Κατάμεστα και πάλι τα γραφεία μας, διανομή ενημερωτικού υλικού στην Πλ. Γιολδάση.


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Τ.Ο. Κοζάνης έκανε ενημερωτική δράση μπροστά από τα γραφεία στην Πλατεία Γιολδάση στο κέντρο της Κοζάνης, όπου μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς πεζούς και στα αυτοκίνητα.

Για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα και η αποδοχή των συναγωνιστών οι οποίοι μοίραζαν τα φυλλάδια του κινήματος από τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα θερμή. Η κεντρική οδός Παύλου Μελά στο ύψος των γραφείων μας έκλεισε για λίγα λεπτά από τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς που ζητούσαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για Ελλάδα, Εθνικισμό, Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα δεσμά των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των Μνημονίων. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη λαομίσητη συγκυβέρνηση-έκτρωμα Σαμαρά-Βενιζέλου που φυλακίζει τους Έλληνες Εθνικιστές, τους λοιδορεί με αστεία κατηγορητήρια, με μάρτυρες-γελωτοποιούς και προσπαθεί (μάταια) να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πατριώτες που αγκαλιάζουν και στηρίζουν το κίνημα μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ !!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου