Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα ετήσια σεμινάρια Φωτογραφίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις. 
Τα σεμινάρια χωρίζονται σε τέσσερεις ενότητες.
Η πρώτη αφορά τα τεχνικά της φωτογραφίας. Στο κομμάτι αυτό προσφέρονται οι απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που χρειάζεται ο επίδοξος φωτογράφος, από την λήψη μέχρι την εκτύπωση.
Η δεύτερη ενότητα αφορά την φωτογραφική αισθητική. Επιδίωξη αυτού του μέρους είναι να διευρυνθούν οι φωτογραφικοί ορίζοντες των συμμετεχόντων, να αναπτυχθεί η οπτική τους αντίληψη και η κριτική ικανότητα απέναντι στη φωτογραφία και τις όμορες τέχνες.
Η τρίτη ενότητα περιλαμβάνει κύκλο μαθημάτων εκπαίδευσης πάνω στα βασικότερα προγράμματα και τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία και εκτύπωση της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας.
Η τέταρτη ενότητα αφορά την πρακτική εξάσκηση των μαθητών. Στα πλαίσια των πρακτικών μαθημάτων οργανώνονται συχνά φωτογραφικές εξορμήσεις που στοχεύουν στην εξάσκηση των μελών πάνω σε συγκεκριμένα project, που ανατίθενται με κοινή απόφαση των μελών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ως τις 14 Οκτωβρίου 2013 στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές»), Ι Καραβίτη 2. Οι εγγραφές θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως στο 6984598985 κ. Κώστα Παπαϊωάννου.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου